Tukifoorumi

Datalinkin USB-kaapelin rekisteröiminen

jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User
muokattu August 2023 sisään Ohjelmisto

Hei, Jos sinulla ei vielä ole tiliä https://ftecu.com/:ssä, sinun on luotava sellainen. Lataa sitten Tuning Suite -ohjelmisto täältä: https://ftecu.com/downloadrequest/ Sinun on aloitettava USB-liitännällä, joka on liitetty tietokoneeseen, ei minkään tyyppiseen johtosarjaan. Kun Tuning Suite on ladattu, sen pitäisi avautua automaattisesti. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tililtäsi ja valitse Kirjaudu, älä napsauta Rekisteröidy. Jos saat "Fail: Check Internet Connection" -viestin, sulje se ja toista kirjautumisesi vielä kerran. Kun olet Tuning Suitessa, sinun pitäisi saada viesti "Kerran laitteen rekisteröinti, haluatko rekisteröityä sähköpostiin: xxxxx". Valitse kyllä, niin USB-kaapelisi on nyt rekisteröity oikein. Jos olet ohjelmistossa ja kirjautumistiedot näkyvät harmaina taustalla, sulje ohjelmisto ja avaa se uudelleen. Kiitos, Jason A. Hei kaikille nopea päivitys. DO NOT START WITH THE USB PLUGGED IN. Varmista, että olet ensin kirjautunut Tuning Suiteen. Kun olet kirjautunut sisään, liitä USB tietokoneeseesi ja rekisteröi se. Varmista, että kirjaudut sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytät kirjautuessasi sivustolle. Varmista, että edessä tai lopussa ei ole välilyöntejä tai se kaksoisrekisteröityy ja se jää jumiin ja käyttökelvottomaksi väärän sähköpostin kanssa. Terveiset.

Kommentit

  • floormat23@gmail.comfloormat23@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    En luonut asennusohjeita

  • empalacios89@gmail.comempalacios89@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    Kiitos mies, tämä auttaa minua paljon, olin jumissa päiväksi

  • rg500fan@gmail.comrg500fan@gmail.com Viestejä: 3Verified User
    muokattu March 2022

    Olen asentanut ohjelmiston ja rekisteröinyt sen usb-laitteeseen. Aina kun avaan viritysohjelmiston Laitteet-välilehden alta, se näyttää, että käytössä oleva sähköposti on väärä, vaikka sen ilmoittama sähköposti on se, jolla kirjauduin sisään.

  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Viestejä: 191Staff User
    muokattu June 2022

    Hei kaikille nopea päivitys. DO NOT START WITH THE USB PLUGGED IN. Varmista, että olet ensin kirjautunut Tuning Suiteen. Kun olet kirjautunut sisään, kytke USB tietokoneeseesi ja rekisteröi se. Varmista, että kirjaudut sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytät kirjautuessasi sivustolle. Varmista, että edessä tai lopussa ei ole välilyöntejä tai se kaksinkertaistuu ja se juuttuu ja käyttökelvoton väärän sähköpostin kanssa. Terveiset.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.