Mapy paliwowe Power Commander - zbyt bogate lub zbyt ubogie
FZ07_2015@mail.com
Mam problem z wybraniem mojej mieszanki paliwowej. Mam stock 2015 FZ-07 z filtrem DNA (bez fajki i kolby). Wypróbowałem nieograniczoną mapę z biblioteki FTECU i rower był lepszy, ale chudy. Następnie wypróbowałem mapę Power Commander w celu uzyskania podstawowego zestawu z fajką wyciągniętą, a motocykl jest bogaty. Poza uzyskaniem niestandardowej mapy hamowni, czy ktoś inny odniósł sukces z jakimikolwiek mapami paliwowymi w standardowej konfiguracji?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Wystarczy usłyszeć od 2 Wheel Dynoworks Inc., a oni utworzą niestandardowy plik pasujący do dowolnej konfiguracji dla $150. Po przetworzeniu płatności wystarczy numer seryjny ECU, adres e-mail użyty do rejestracji konta FTECU i pobór / modyfikacje wydechu dokonane w motocyklu. Gdy już to zrobią, złożą plik i wyślą go e-mailem.
Wygląda na to, że mówię do siebie w tym wątku, ale dla każdego, kto jest zainteresowany, poszedłem do przodu i dostałem swój niestandardowy utwór przez 2 Wheel Dynoworks. Mapy Power Commander były w porządku. Znacznie lepszy niż zwykły, ale miał miejsce na ulepszenia. 2 Wheel Dynoworks załatwiły sprawę. Ładnie wybrałem rower. Czuje się jak nowa maszyna razem. Jeśli rozważasz tę opcję, zrób to. Świetna komunikacja i wsparcie, a melodia była warta swojej ceny.
Faceci z 2WheelDynoworks są niesamowici, ściśle współpracujemy z nimi przy wszystkich naszych produktach. Gorąco polecam je również każdemu, kto szuka niestandardowego pliku!