Tukifoorumi

Vaihtovarsi

Myykö FTECU vain pikkuvaihtosarjan vaihdetanko erikseen? Myös asennetessani kaivokseni se muuttuisi vain vaihteilla 1-3. Sen jälkeen jouduin käyttämään kytkintä. Joten yritin säätää sauvaa niin, että se muuttui lyhyemmäksi, ja kiristin sen liian nopeasti ja kierteet napsahtivat. Onko sinulla idea, miksi se olisi toiminut moitteettomasti vaihdeissa 1 - 3 eikä minkään muun vaihteen yläpuolella? MYÖS myös, tietääkö joku, toimivatko Dynojet-siirtotangot FZ07: n FTECU-anturille. Ajattele tilata niitä, jos FTECU ei myy sauvaa erikseen.

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Myymme tanko (t) erikseen. Meidän on tehtävä sinulle lasku erillisistä osista. Missä vaihtopaketissa tämä oli, ja tarkalleen mikä sauva se rikkoi?

  • kyle.morris34@gmail.comkyle.morris34@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Kiitos vastauksesta. Tiedän, että keskustelemme sauvasta sähköpostitse, odottaen vain sauvan laskua. Mutta ihmettelin myös, mitä pikakytkimen kartta tekee? Sillä on vain vaihteet 1-5 varastossa olevassa ECU-kuvassa 2017 FZ07: lle ja ne kaikki on asetettu arvoon 80. Pitäisikö sen olla jotain erilaista?

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    QS-kartalla on vain viisi "vaihdemoduulia", koska kuuden vaiheen välillä on vain viisi vaihdevaihtoa. 80 millisekuntia on normaalin sytytysajan kesto kunkin vaihteen välillä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.