תיקון קפיצות דקל?
היי! אני יודע שכאשר האופניים כבויים עוברים לשולחן MAP לעומת RPM, ולכן כרגע אני משתמש בקובץ ECU מלאי וייבאתי מפת מחשב שתתאים בצורה הטובה ביותר לאופציות שלי (כלומר עבור הסל"ד הגבוהים בלבד) והעתקתי את השינוי טבלת MAP לעומת RPM מהקובץ הבלתי מוגבל התואם והדביקה אותו על קובץ המניות. עשיתי את זה כדי שהאופניים יפעלו עשירים יותר גם במורד נמוך ולא רק בסל"ד הגבוה יותר (TPS לעומת מפת סל"ד) אני עדיין מקבל טונות של פיצוץ דקלים שאני לא אוהד, אז חשבתי שכן אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מפה מותאמת אישית מ- 2WDW, אולי אנסה לכוון את התאים בטבלת הדלק (MAP לעומת RPM). מה אתה חושב איך עלי להתחיל? ציר ה- X הוא לחץ אוויר בהשוואה לגובה פני הים. 100 השווה לחץ על פני הים. אם איפה שאני גר אני בגובה של 10-40 מטר מעל פני הים, איזה אחוז ציר x זה ישווה לסביב ?? אני לא חובב פופ דקל ואני באמת רוצה להיפטר מזה ואני יודע שהתדלוק על MAP לעומת RPM צריך לעשות את הטריק. אתה בתור "מקצוען" בבקשה שתף טיפים :) האופניים הם אכן דגם ימאהה MT07 2014 ומספר ECU הוא 1WS-8591A-00 כרגע פועל טבלת MAP לעומת RPM של הקובץ ללא הגבלה בקובץ התואם STOCK וכן מפקד כוח מַפָּה. אה וגם DECEL FUEL INJ. הפך לאמיתי הוא קופץ בסביבות 5,000 סל"ד כל הדרך למטה, אבל עם זה על שקר הוא תמיד קופץ רק תחת 4,000 סל"ד, כמו שזה לא היה מכוון. כל עזרה.