כוונון MT10, שאלות בסיסיות
שלום, רק מחפש מידע על כמה הגדרות בחבילת FTECU. הבזקתי את ה-MT ללא בעיה, הכל הלך סופר חלק ולמעשה היה די כיף. אבל יש לי כמה הגדרות שאני מבולבל מהן. ראשית, "קלט 02", או לבטל או להפעיל, האם זה יאפשר לאופניים לחזור חזרה ללולאה סגורה? חשבתי שכל המנגינות המוצעות הן ללולאה פתוחה בלבד... גם הגדרה של "Decel fuel cut". ההבנה שלי תהיה לנטרל את "הדלקת" הדלק לצורך האטה למעברים חלקים יותר? לבסוף שמתי לב במפות הבסיס של ETV שחלק מהמפות עדיין אינן פקודות מצערת 100% כאשר פקודה 100%... מפת בסיס 0 pwr mode 1, היא 100% עד הסוף. אבל מפת בסיס 13 pwr מצב 1 מתחילה לחזור תחת 70% לאחר 10000 סל"ד. אני יכול לראות שבוצעו שינויים במפות הבסיס של כל מצב כוח. אני יכול לראות שמצב כוח 3 איטי בהרבה בכל מפות הבסיס בהשוואה למצב pwr 1. אבל עדיין לא מבין למה תהיה פחות מ-100 אחוז מצערת בכל מקום כשזהו מנגינה בלתי מוגבלת... -אריק ר.
הערות
היי אריק זו מפה ללא הגבלה אבל מצב 3 מיועד לתנאי משיכה רטובים או נמוכים. ה-ECU ישמור על חלון התאמה קטן עם חיישני O2 במלאי מופעלים. חיתוך ה-Decel מאפשר קצת דלק ב-Decel כדי להפחית את שבירת המנוע כאשר הוא מושבת.