Odcięcie zwalniania wtryskiwacza zabija katalizator
Witam, użyłem nieograniczonej melodii do mojego 2020gsx r 1000 r (UE / Niemcy) po tym, jak dwa razy z rzędu zabił mój katalizator, znalazłem informację, że odcięcie wtryskiwacza spala katalizator. więc zanim zabiję trzecią fajkę, pytam teraz. Czy nieograniczona melodia tylko dla pełnego wydechu bez katalizatora? Z jakich ustawień należy korzystać? Z poważaniem
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, pilnik The Unrestricted jest przeznaczony do roweru z pełnym układem wydechowym. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, A gdzie mogę znaleźć melodię na zwykłą fajkę? Z poważaniem,
Nie jestem pewien, jak ta różnica może wpłynąć na awarię CAT, poniżej znajduje się różnica między mapami standardowymi i nieograniczonymi, rower UE. O ile pamiętam, nie ma napędzających zmian na mapie nieograniczonej vs giełdowej. 17-19 GSXR1000 - 32920-17KG2 (UE) StockECU vs Unrestricted: Mapa (wtrysk wtórny -> wtryskiwacz pomocniczy %): Mapa danych mapy (grupa 1 -> cylinder 1): Mapa danych mapy (grupa 1 -> cylinder 2): Mapa danych mapy (grupa 1 -> Cyl 3): MapData Map (Group 1 -> Cyl 4): MapData Setting (Ustawienia ECU -> Fan Temps): Fan LFan L, Fan H, Fan HT / F (ECU Settings -> Unlimit ETV mapping): T / F (Ustawienia ECU -> Zawór PARA): T / F (Ustawienia ECU -> Magazyn O2): T / F (Ustawienia ECU -> Zawór EVAP): T / F (Ustawienia ECU -> Zawór wydechowy): T / F (Ustawienia ECU -> Cięcie zwalniania wtryskiwacza): Mapa (ETV BaseMaps -> MODE A - Gear 0): MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE A - Gear 1): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE A - Bieg 2): Mapa danych mapy osi Y (Mapy bazowe ETV -> TRYB A - Bieg 3): Mapa danych mapy osi Y (Mapy bazowe ETV -> TRYB A - Bieg 4): Mapa danych mapy osi Y (Mapy podstawowe ETV -> TRYB A - Bieg 5): Mapa danych mapy osi Y (Mapy podstawowe ETV -> TRYB A - Bieg 6): Mapa danych mapy osi Y (Mapy bazowe ETV -> TRYB B - Bieg 0): Mapa danych mapy (Mapy podstawowe ETV -> TRYB B - Bieg 1): Mapa osi Y. Mapa danych (ETV BaseMaps -> MODE B - Gear 2): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE B - Gear 3): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE B - Gear 4): Y- Mapa danych mapy osi (ETV BaseMaps -> MODE B - Gear 5): Mapa danych mapy osi Y (ETV BaseMaps -> MODE B - Gear 6): Mapa danych osi Y (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 0): MapData Mapa (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 1): Mapa danych na osi Y (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 2): Mapa danych na osi Y (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 3): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 4): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 5): Y-Axis MapData Map (ETV BaseMaps -> MODE C - Gear 6): Y- Mapa osi Mapa danych (hamowanie silnikiem -> bieg 1): Mapa osi X Mapa danych (hamowanie silnikiem -> bieg 2): Mapa osi X Mapa danych (hamowanie silnikiem -> Bieg 3): Mapa danych osi X (hamowanie silnikiem -> Bieg 5): Mapa MapData (Hamowanie silnikiem -> Bieg 6): MapData *********** W wyszukiwarce YT Filmy Otto Leirer mówią po niemiecku o usterkach CAT na tym bajku. Tylko wyłączenie czujnika O2 może mieć pewien wpływ na CAT, ponieważ tankowanie jest w jakiś sposób naprawione, ponieważ ECU niczego nie zmienia. Możesz jednak pozostawić włączone O2.