Tukifoorumi

Ilmoittautuminen / Sisäänkirjautuminen

seniorengineering@iinet.net.auseniorengineering@iinet.net.au Viestejä: 1Verified User
sisään R1

Hei kaikki, olen juuri ostanut 2015-17 Yamaha R1 Race Team -paketin (Professional), mutta minulla on ongelmia kaiken yhdistämisessä. Ohjelmiston lataamisen jälkeen tulee laatikko, jossa lukee "Varoitus! Vain suljetulle kurssikilpailulle". Voit kirjoittaa käyttäjän sähköpostiosoitteen ja salasanan ja antaa sinulle mahdollisuuden rekisteröidä tai kirjautua sisään. Jos yritän kirjautua sisään, saan viestin Virhe: Virheelliset käyttöoikeustiedot (käyttäen samaa sähköpostia ja salasanaa kuin tilillä). Jos yritän rekisteröidä sen, kysyy onko minulla laitteistovalmis, sano kyllä, se alkaa tarkistaa laitetta (ecu ja valjaat kytketty). Tämä osa vie kauan ja sitten joka kerta, kun sanotaan Fail: tarkista Internet-yhteys. Käytän koti-wifi-yhteyttä ja yhteys on vahva. En pääse tämän pisteen ohi. Jos sulken kaiken ja yritän vain avata ohjelmiston tietokoneella, saan hälytyksen, jossa lukee Virhe: FTECU Tuning Suite on jo käynnissä. Voiko kukaan auttaa ????

Kommentit

  • nlhenry1@gmail.comnlhenry1@gmail.com Viestejä: 1Verified User
    muokattu January 2020

    Hei, koin saman ongelman, mutta päädyin hakeutumaan ja vilkuttamaan ecua onnistuneesti. Näin tein: Windows 10 -palomuuriasetuksissa aseta FTecu-sovellus sallittavaksi palomuurin kautta sekä yksityisissä että julkisissa verkoissa (et ole varma, onko se tosiasiallisesti syyllinen). Olen myös päättänyt luoda ftecu-tilini verkkosivustolla, vahvistaa automaattisesti luodulla sähköpostilla, käynnistää FTecu, kytke laitteisto / ecu, kirjoittaa käyttöoikeustiedot ja painaa sisäänkirjautumispainiketta rekisteröinnin sijaan. Kesti hetken, ja lopulta sanoin, että palvelimen tai muun vastaavan yhteyden ottamisessa tapahtui virhe, mutta avasin lopulta sovelluksen, ja sieltä pystyin salaamaan ECU.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Onko sinulla vielä ongelmia tunkeutua Tuning Suite -tiliisi tililläsi? Kiitos, Jason A.

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Viestejä: 5Verified User

    Hei, halusin myös ostaa tänään uuden lisenssin uudelle moottoripyörälleni. Käynnistin ohjelmiston ja nyt minulla on sama ongelma. "Virhe: palvelin offline." Voiko kukaan auttaa?

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Viestejä: 5Verified User

    Hei taas, ratkaisin ongelman itse. Sanoin, että minulla oli asennettuna kaksi ohjelmistoversiota. Vuoden 2017 vanha ei toiminut. Aloitin uudemman version, se latasi uusimmat päivitykset ennen sisäänkirjautumisikkunan näyttämistä. Ja katso, sen jälkeen sisäänkirjautuminen oli mahdollista ja kaikki toimi.

  • elr0718@hotmail.comelr0718@hotmail.com Viestejä: 1Verified User

    Kiitos!!! nlhenry1@gmail.com

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.