פורום תמיכה

כל המפות זהות בסוויטת הכוונון של Kawasaki Ninja 400 2023

tornero.daniel@gmail.comtornero.daniel@gmail.com הודעות: 2Verified User
נערך May 7 in EX 400

היי! קיבלתי את רתמת הצד של ה-ECU של FT עם QS והכל עובד מצוין, אבל כשאני משווה את המפות (סטנדרטי, ללא הגבלה, MotoAmerica וכו') כולן זהות. האם יש שיפור כלשהו על ידי ביטול הגבלה של ה-ECU או שאני צריך להגדיר הכל על דינמומטר? אני יודע שאין כמו דינמומטר עם כוונון עדין בזמן אמת, אבל אני לא רואה טעם להעלות מפות אם כולן זהות. אולי זו שאלה טיפשית, אבל אני לא בטוח לגבי זה. יש לי: ערכת הבהוב של ה-ECU של FT, Quickshifter, Velocity Stacks, צלחת Block Off, מסנן אוויר של K&N ומחסום בתיבת אוויר להגדלת נפח האוויר. תודה מראש.

הערות

• tornero.daniel@gmail.comtornero.daniel@gmail.com הודעות: 2Verified User

כעדכון. בדקתי פריט אחר פריט וגיליתי שתזמון ההצתה שונה בין המפות. למרות שיש הבדל, אי אפשר לצפות למפות משותפות כמו של PC או Woolich באתרי האינטרנט שלהם, שבהן תוכלו לשתף את המפות שלכם המתארות את השינויים שיש באופנוע שלכם. אז, פלאש של האופנוע שלכם עם FT ECU הוא רק "קצה הקרחון" ותבזבזו עוד כמה שקלים על הדינמוטור כדי לראות כמה שינויים רציניים. ברגע שאסיים את העבודה הקשה עם הדינמוטור, אשתף את המפה שלי ואת תיאור השינויים שלי כדי שמשתמשים עתידיים לא יוצפו עם כלום מלבד מספרים על תאים ועם מושג מה לעשות. אני רוצה להודות ללוגן שיש לו את הסבלנות לענות למיילים שלי.

היכנס או הירשם כדי להגיב.