Supportforum

MT07 35kw till 55kw blixtproblem

beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Inlägg: 3Verified User

Jag har precis installerat cykelselen och blinkat cykeln med den obegränsade kartan. När jag började laddade jag ner kartan som fanns på cykeln från början och den var japansk även om min ECU är EU (B34-8591A-10). Och när jag blinkade ECU:n känns det samma som tidigare och jag kan inte gå över 7-8000 rpm i 5:e och 6:e växeln precis som förut. MEN fläkttempen ändrades som jag ville. Är det någon som vet vad jag ska göra? Också första gången jag försökte flasha ecu:n fastnade den vid verifiering av filer i 2 timmar så jag försökte flasha den igen och sedan fungerade det till viss del. Cykeln poppar fortfarande lika mycket som tidigare så jag tror att det enda som ändrades var fläkttempen. Har någon också några kartor för denna inställning; Snorkla bort Akrapovic helavgas kol K&N Luftfilter 2019 MT-07 35kw EU (B34-8591A-10)

Taggade:

kommentarer

  • cody@ftecu.comcody@ftecu.com Inlägg: 16Staff User

    Tack för inlägget. En vanlig missuppfattning om vår programvara är att den automatiskt anpassar sig för eftermarknadsdelar. Även om detta är sant för våra Auto-tuner-kit, gäller detta inte för basprogramvarublixten. Våra obegränsade filer erbjuder en bra utgångspunkt för förbättrad prestanda men kräver justeringar för individuella cykelinställningar. Mitt förslag är att antingen låta en butik ställa in cykeln åt dig eller så kan du söka efter en tillgänglig nedladdningsbar låt för din specifika installation. Vissa butiker kommer att erbjuda anpassade låtar till försäljning om installationen är tillräckligt vanlig. Eller så kan du till och med skicka din ECU till butiker runt om i landet som erbjuder blixtar. Hoppas det här hjälper. Gummisidan ner alltid.

  • beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Inlägg: 3Verified User

    Ja, men det är inte eftermarknadsdelarna jag är orolig över. Det ger mig bara inte mer kraft som kartan borde. Jag har 35kw nu och jag vill ha lager på 55kw men jag får inte mer kraft

Logga in eller registrera dig för att kommentera.