Helpforum

MT07 35 kW tot 55 kW flitsproblemen

beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Berichten: 3Verified User

Ik heb zojuist het zijharnas van de fiets geïnstalleerd en de fiets geflitst met de onbeperkte kaart. Toen ik begon, heb ik de kaart gedownload die vanaf het begin op de fiets zat en deze was Japans, ook al is mijn ECU EU (B34-8591A-10). En toen ik de ECU flashde, voelde het hetzelfde als voorheen en ik kan net als voorheen niet boven de 7-8000 tpm komen in de 5e en 6e versnelling. MAAR de ventilatortemperaturen veranderden zoals ik wilde. Weet iemand wat ik moet doen? Ook de eerste keer dat ik probeerde de ecu te flashen, bleef hij 2 uur hangen bij het verifiëren van bestanden, dus ik probeerde hem opnieuw te flashen en toen werkte het tot op zekere hoogte. De motor knalt nog steeds net zo veel als voorheen, dus ik denk dat het enige dat veranderde de ventilatortemperaturen waren. Heeft iemand ook kaarten voor deze opstelling; Snorkle verwijderd Akrapovic volledige uitlaat carbon K&N luchtfilter 2019 MT-07 35kw EU (B34-8591A-10)

tagged:

Comments

  • cody@ftecu.comcody@ftecu.com Berichten: 16Staff User

    Bedankt voor het bericht. Een veelgehoorde misvatting over onze software is dat deze zich automatisch aanpast voor aftermarket-onderdelen. Hoewel dit geldt voor onze autotunerkits, is dit niet van toepassing op de basissoftware-flash. Onze onbeperkte bestanden bieden een goed startpunt voor verbeterde prestaties, maar vereisen aanpassingen voor individuele fietsopstellingen. Mijn suggestie is om een winkel-dyno-tuning van de fiets voor u te laten doen, of u kunt zoeken naar een beschikbaar downloadbaar deuntje voor uw specifieke opstelling. Sommige winkels bieden aangepaste melodieën te koop aan als de opstelling gebruikelijk genoeg is. Of u kunt uw ECU zelfs naar winkels in het hele land sturen die flitsers aanbieden. Ik hoop dat dit helpt. Altijd met de rubberen kant naar beneden.

  • beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Berichten: 3Verified User

    Ja, maar het zijn niet de aftermarket-onderdelen waar ik me zorgen over maak. Het geeft me gewoon niet meer kracht zoals de kaart zou moeten. Ik heb nu 35 kW en ik wil de voorraad 55 kW, maar ik krijg geen vermogen meer

Meld je aan of registreer je om te reageren.