Tukifoorumi

MT07 35kw - 55kw salamaongelmat

beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Viestejä: 3Verified User
sisään FZ / MT 07

Asensin juuri pyörän sivuvaljaat ja välähdin pyörän rajoittamattomalla kartalla. Kun aloitin, latasin kartan, joka oli pyörässä alusta alkaen ja se oli japanilainen, vaikka ECUni on EU (B34-8591A-10). Ja kun vilkutin ECU:ta, se tuntuu samalta kuin ennen, enkä voi mennä yli 7-8000 rpm 5. ja 6. vaihteella kuten ennen. MUTTA tuulettimen lämpötilat muuttuivat haluamallani tavalla. Tietääkö kukaan mitä minun pitäisi tehdä? Myös ensimmäisen kerran kun yritin flashin ecua, se juuttui tiedostojen tarkistamiseen 2 tunniksi, joten yritin flashia uudelleen ja sitten se toimi jossain määrin. Pyörä pompoaa edelleen yhtä paljon kuin ennen, joten luulen, että ainoa asia, joka muuttui, oli tuulettimen lämpötila. Onko kenelläkään karttoja tälle asetukselle; Snorkkeli poistettu Akrapovic täyspakokaasuhiili K&N Ilmansuodatin 2019 MT-07 35kw EU (B34-8591A-10)

tagged:

Kommentit

  • cody@ftecu.comcody@ftecu.com Viestejä: 16Staff User

    Kiitos postauksesta. Yleinen väärinkäsitys ohjelmistostamme on, että se mukautuu automaattisesti jälkimarkkinaosien mukaan. Vaikka tämä pätee Auto-Tuner-sarjoihimme, se ei koske perusohjelmiston salamaa. Rajoittamattomat tiedostomme tarjoavat loistavan lähtökohdan suorituskyvyn parantamiselle, mutta vaativat säätöjä yksittäisiä pyöräasetuksia varten. Ehdotukseni on, että pyydä joko myymälää dyno-tune pyörää varten tai voit etsiä saatavilla olevaa ladattavaa sävelmää tietylle asetuksellesi. Jotkut kaupat tarjoavat räätälöityjä kappaleita myyntiin, jos asennus on riittävän yleinen. Tai voit jopa lähettää ECU:si kauppoihin ympäri maata, jotka tarjoavat salamaa. Toivottavasti tämä auttaa. Kumipuoli aina alaspäin.

  • beltedyr2004@yahoo.combeltedyr2004@yahoo.com Viestejä: 3Verified User

    Kyllä, mutta se ei ole jälkimarkkinaosia, joista olen huolissani. Se ei vain anna minulle enemmän voimaa kuin kartan pitäisi. Minulla on nyt 35 kW ja haluan varastossa 55 kW, mutta en saa enää tehoa

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.