Supportforum

Windows 11-stöd

afm798@gmail.comafm798@gmail.com Inlägg: 2Verified User

tuningsviten installeras men laddas inte (hänger sig vid laddning). Stöds/testas Windows 11, eller fungerar det för någon? Tack!

kommentarer

  • RoninRonin Inlägg: 9Verified User

    Se till att din usb-dataenhet är ansluten till din dator

  • afm798@gmail.comafm798@gmail.com Inlägg: 2Verified User

    Kopiera det - kommer att göra och rapportera tillbaka. Tack!

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Inlägg: 5Verified User


    Hej, Jag kan inte se några bilagor i det refererade inlägget. Jag har också ett Windows 11-kompatibilitetsproblem. Drivrutinen bryter mot inställningarna för minnesintegritet. Jag har ett tyskt operativsystem, men jag bifogade länken till Windows hjälpcenter som beskriver problemet: Core isolation (microsoft.com) .

    Jag har installerat mjukvaruversion 2.5.10.12 och drivrutinsversion 2.12.16. Båda installerade nyligen idag för att säkerställa att jag inte kör med föråldrade versioner. Har du redan nya drivrutiner; eller när planerar du att släppa dem? Jag frågar, eftersom jag inte har bråttom och föredrar att vänta innan jag slappnar av säkerhetsinställningarna i Windows.

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Inlägg: 5Verified User

    Så här slappnar du av Windows säkerhetsinställningar under användning av FTECU-programvara. Välj Start och skriv "Core isolation". Där väljer du "Minnesintegritet". Stäng av växlingsknappen. Vissa kan stöta på och problem med växlingsknappen eftersom den är nedtonad. Och det finns en text som säger att det kontrolleras av "administratören". Det enklaste sättet att övervinna detta är att stänga av inställningen i registret. Välj Start och skriv "RegEdit". Bläddra till HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity Värden är 0 = av, 1=på Du måste starta om din dator innan inställningen aktiveras! Hur som helst, glöm inte att byta tillbaka säkerheten när du har slutat blinka.

Logga in eller registrera dig för att kommentera.