Tukifoorumi

Windows 11 tuki

afm798@gmail.comafm798@gmail.com Viestejä: 2Verified User

virityspaketti asentuu, mutta ei lataudu (jumiutuu latauksen aikana). Onko Windows 11 tuettu/testattu vai toimiiko kenelläkään? Kiitos!

Kommentit

  • RoninRonin Viestejä: 9Verified User

    Varmista, että usb-datalaite on kytketty tietokoneeseen

  • afm798@gmail.comafm798@gmail.com Viestejä: 2Verified User

    Kopioi se - tekee ja raportoi. Kiitos!

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Viestejä: 5Verified User


    Hei, en näe liitteitä viitatussa viestissä. Minulla on myös Windows 11 -yhteensopivuusongelma. Kuljettaja rikkoo muistin eheysasetuksia. Minulla on saksalainen käyttöjärjestelmä, mutta liitin linkin Windowsin ohjekeskukseen, joka kuvaa ongelman: Core isolation (microsoft.com) .

    Olen asentanut ohjelmistoversion 2.5.10.12 ja ohjainversion 2.12.16. Molemmat asennettiin juuri tänään varmistaakseni, etten käytä vanhentuneita versioita. Onko sinulla jo uusia ajureita; tai milloin aiot julkaista ne? Kysyn, koska minulla ei ole kiirettä ja mieluummin odotan ennen Windowsin suojausasetusten höllentämistä.

  • stefan.eberle@gmx.chstefan.eberle@gmx.ch Viestejä: 5Verified User

    Näin voit rentoutua Windowsin suojausasetuksia FTECU-ohjelmiston käytön aikana. Valitse Käynnistä ja kirjoita "Ydineristys". Valitse sieltä "Muistin eheys". Kytke vaihtopainike pois päältä. Joillakin voi olla ongelmia vaihtopainikkeen kanssa, koska se on harmaana. Ja siellä on teksti, jossa sanotaan, että sitä hallitsee "järjestelmänvalvoja". Yksinkertaisin tapa ratkaista tämä on kytkeä asetus pois päältä rekisterissä. Valitse Käynnistä ja kirjoita "RegEdit". Selaa kohtaan HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity. Arvot ovat 0 = off, 1=on Sinun on käynnistettävä tietokoneesi uudelleen ennen kuin asetus aktivoituu! Joka tapauksessa, älä unohda vaihtaa suojausta takaisin, kun olet lopettanut vilkkumisen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.