Supportforum

Problem med att starta efter blinkande Tune

bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Inlägg: 4Verified User

Hej där, jag stötte på ett problem efter att ha blinkat min första låt som gör att cykeln inte startar på en gång någon gång den startar fint medan andra (spelar ingen roll om cykeln eller vädret är kallt eller varmt) inte vill starta och Jag måste cykla av nyckeln - knapp på för att starta, några idéer varför detta hände? Tack.

kommentarer

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User

    Hej, Detta kan bero på fel fil i din ECU, dålig kartläggning, kanske några lösa stiftkontakter i ECU -kontakten osv ... Jag kan säga att det inte är normalt så det är definitivt något på din sida. Tack, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Inlägg: 4Verified User

    Hej Jason, Filerna är korrekta eftersom jag använde lagerfilen för den korrekta ecu -koden från din lista över aktiekartor och sedan gjorde vi ändringar på dem När det gäller de lösa stiften är det inte meningsfullt eftersom detta hände direkt efter att jag blinkade filen, jag kommer dock att kolla dem. det enda andra jag kan tänka på är att TPS kanske av någon anledning är lite avstängd och detta påverkar det på något sätt, kan detta också hända? vad min tuner tycker är också att kartorna du har i dina listor har ändrat vevspridarens karta från konstant till puls och detta kan också påverka det, kan detta vara sant? tack för ditt svar.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Inlägg: 4Verified User

    Jag vill också tillägga att jag försökte blinka tillbaka säkerhetskopian jag tog från min cykels ECU innan jag ens försökte göra något med Flashtune och ändå kvarstår detta problem. Tack.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User

    Hej, denna ECU är inte inbyggd läsbar så det finns inget sätt att du skulle ha läst den innan du blinkar för att få den ursprungliga bilden. Men om det matchar ECU -artikelnumret som vi har listat i lagerfiler så skulle det vara originalfilen. Om du installerade en cykelsidans sele på cykeln är det vanligt att kunder råkar slå loss OEM -stift i ECU -kontakten, vilket kan orsaka ett liknande problem. Skicka mig en bild av hela Denso -etiketten på din ECU, skicka mig också en kopia av filen du blinkade in i ECU: n. Tack, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Inlägg: 4Verified User

    Hej Jason, jag skickar bara e -postmeddelandet till dig med det du begärde, tack så mycket för din tid och stöd för att titta på mitt problem. Jag kommer att kontrollera så fort som möjligt sele och återkomma till dig om jag har något nytt att rapportera om det. Tack.

Logga in eller registrera dig för att kommentera.