Tukifoorumi

Ongelma käynnistettäessä Tune -vilkkumisen jälkeen

bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Viestejä: 4Verified User

Hei, törmäsin ongelmaan ensimmäisen virityksen soittamisen jälkeen, jolloin pyörä ei käynnisty heti, joskus se käynnistyy mukavasti, kun taas muut (ei väliä onko pyörä tai sää kylmä vai kuuma) eivät halua käynnistää Minun täytyy kytkeä avain pois päältä - avain päälle aloittaaksesi, onko ideoita miksi näin tapahtui? Kiitos.

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Tämä voi johtua ECU: n väärästä tiedostosta, huonosta kartoituksesta, ehkä löysistä nastakoskettimista ECU -liittimessä jne. ... Voin kertoa, että se ei ole normaalia, joten se on ehdottomasti jotain. Kiitos, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Hei Jason, Tiedostot ovat oikein, koska käytin varastotiedostoa oikealle ecukoodille osakekarttojen luettelostasi ja teimme niihin sitten muutoksia. tarkistan ne kuitenkin. Ainoa muu asia, jonka voin ajatella, on se, että ehkä jostain syystä TPS on hieman poissa käytöstä ja tämä vaikuttaa siihen jotenkin, voisiko tämä tapahtua myös? myös virittimeni mielestä on, että jostain syystä listoissasi olevat kartat ovat muuttaneet kampiakselin injektorikartan vakiosta pulssiksi ja tämä voi myös vaikuttaa siihen, onko tämä jotain totta? Kiitos vastauksesta.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Haluan myös lisätä, että yritin vilkuttaa takaisin varmuuskopiotiedoston, jonka otin pyöräni ECU: sta, ennen kuin edes yritin tehdä mitään Flashtunella, mutta tämä ongelma on edelleen. Kiitos.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Tämä ECU ei ole luonnostaan luettavissa, joten et olisi voinut lukea sitä ennen vilkkumista saadaksesi alkuperäisen kuvan. Jos se kuitenkin vastaa ECU -osanumeroa, jonka olemme listanneet varastotiedostoihin, se olisi alkuperäinen tiedosto. Jos olet asentanut pyörän sivuvaljaat pyörään, on tavallista, että asiakkaat löytävät vahingossa OEM -nastat irti ECU -liittimestä, mikä voi aiheuttaa samanlaisen ongelman. Lähetä minulle kuva koko Denso -tarrasta ECU -laitteessasi ja lähetä minulle myös kopio tiedostosta, jonka sait ECU: han. Kiitos, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Hei Jason, lähetän sinulle vain sähköpostiviestin, jossa on pyyntösi, kiitos paljon ajastasi ja tuestasi ongelman tarkastelussa. Tarkistan valjaat mahdollisimman pian ja palaan asiaan, jos minulla on jotain uutta raportoitavaa. Kiitos.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.