Helpforum

Probleem met opstarten na het knipperen van Tune

bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Berichten: 4Verified User

Hallo daar, ik kwam een probleem tegen na het knipperen van mijn eerste deuntje waardoor de motor niet meteen start, soms start hij mooi op terwijl anderen (maakt niet uit of de motor of het weer koud of warm is) niet willen starten en ik moet de sleutel uitschakelen - sleutel aan om te starten, enig idee waarom dit gebeurde? Bedankt.

Comments

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, Dit kan te wijten zijn aan het verkeerde bestand in je ECU, slechte mapping, misschien wat losse pincontacten in de ECU-connector, enz... Ik kan je vertellen dat het niet normaal is, dus het is zeker iets aan jouw kant. Bedankt, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Berichten: 4Verified User

    Hallo Jason, de bestanden zijn correct omdat ik het stockbestand heb gebruikt voor de juiste ECU-code uit uw lijst met aandelenkaarten en vervolgens hebben we er wijzigingen in aangebracht. Wat betreft de losse pinnen is het niet logisch, aangezien dit gebeurde direct nadat ik het bestand had geflitst, ik zal ze toch controleren. het enige andere dat ik kan bedenken is dat TPS misschien om de een of andere reden een beetje uit is en dit beïnvloedt het op de een of andere manier, zou dit ook kunnen gebeuren? ook wat mijn tuner denkt, is dat om de reden dat de kaarten die je in je lijsten hebt, de start-injectorkaart van constant in pulse is veranderd en dit kan er ook van invloed op zijn, is dit iets dat waar zou kunnen zijn? bedankt voor je reactie.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Berichten: 4Verified User

    ik zou ook willen toevoegen dat ik heb geprobeerd het back-upbestand terug te flashen dat ik van de ECU van mijn fiets had gehaald voordat ik zelfs maar probeerde iets met Flashtune te maken en toch blijft dit probleem bestaan. Bedankt.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, deze ECU is niet native leesbaar, dus je zou hem op geen enkele manier hebben uitgelezen voordat hij flitste om de native afbeelding te krijgen. Als het echter overeenkomt met het ECU-onderdeelnummer dat we in voorraadbestanden hebben vermeld, zou dat het originele bestand zijn. Als u een harnas aan de fietszijde op de fiets hebt geïnstalleerd, is het gebruikelijk dat klanten per ongeluk OEM-pinnen in de ECU-connector losraken, wat een soortgelijk probleem kan veroorzaken. Stuur me alstublieft een foto van het volledige Denso-label op uw ECU, en stuur me ook een kopie van het bestand dat u in de ECU hebt geflitst. Bedankt, Jason A.

  • bouros1@gmail.combouros1@gmail.com Berichten: 4Verified User

    Hallo Jason, ik stuur je zojuist de e-mail met wat je hebt gevraagd, heel erg bedankt voor je tijd en steun bij het bekijken van mijn probleem. Ik zal het harnas zo snel mogelijk controleren en kom bij je terug als ik er iets nieuws over te melden heb. Bedankt.

Meld je aan of registreer je om te reageren.