Brak odpowiedzi / próba zapisu nie powiodła się
bryantdavis2019@gmail.com
w R7
Witam, próbowałem się rozejrzeć i wydaje mi się, że nie mogę znaleźć niczego, co mogłoby pomóc. Mam 6-pinową wiązkę na moim rowerze i próbowałem sprawdzić 6 pinów za pomocą spinacza do papieru i multimetru i wszystko działa tak, jak powinno. Próbowałem również zrobić pomoc w interfejsie testowym w oprogramowaniu i mam 36 z włączonym kluczem i 0 z wyłączonym kluczem. Nie jestem do końca pewien, czego jeszcze spróbować, ponieważ z tego, co widziałem na forach MT07, jest to poprawne zachowanie interfejsu testowego. Każda pomoc jest doceniana, dziękuję.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cóż, chyba za szybko zadziałałem z tym postem na forum. Okazuje się, że zbyt szybko próbowałem przejść przez oprogramowanie. Jeśli ktoś inny natknie się na ten problem i ma ten problem, naprawiłem go w procesie Flash ECU, po prostu czekałem dłużej na każdy monit. Kiedy dojdzie do „Włącz klucz” lub podobnych rzeczy, wykonałbym akcję, a następnie poczekaj około 30 sekund przed naciśnięciem przycisku OK i kontynuowaniem procesu
Cześć, tak, można to zrobić zbyt szybko, ponieważ oprogramowanie nadal działa w tle, chociaż nie możemy tego zobaczyć. Myślę, że 30 sekund to chyba za długo, ale jeśli wszystko pójdzie gładko, nie będę tego kwestionował. Dziękuję za wgląd Pozdrawiam