Supportforum

Mitt kit fick inga instruktioner eller aktiveringskod?

jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User
redigerad May 2020 i Software

Hej, om du har köpt ett ECU-blinkande kit behöver det inte en aktiveringskod. Endast artiklar som Autoblip-kit, Activetune-kit och race team-paket kräver aktiveringskoder. Om du har köpt ett ECU-blixtsats ($450) i bänkstil behöver du inte heller instruktioner. Detta beror på att ECU-anslutningen ansluts direkt till selen, ingen trådinföring krävs. Om du har köpt Bike Side-stil ECU Flashing kit ($380), behöver du instruktioner om fästning i selen. Du måste registrera din USB-kabel först, följ denna länk för att göra det: https://forum.ftecu.com/discussion/587/how-to-register-your-datalink-usb-cable#latest När registreringen av din USB är klar går du till vår webbplats www.ftecu.com och loggar in på ditt kundkonto. Välj dokument. Rulla ner till listan för din cykel och välj Begär dokument. Den kommer att be dig att åsidosätta meddelandet, välj bara Ja. Om nedladdningen inte startar klickar du på knappen för att få ditt dokument. Tack, Jason A.

kommentarer

  • liburst76liburst76 Inlägg: 7Verified User
    Hej. Jag köpte 2022 Yamaha R7 Datalink ECU Flushing Kit. Ska jag hänvisa till Type 9 15-20 Yamaha FZ / MT07 för anslutning till ECU:n? Tack. 
    


  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Inlägg: 191Staff User

    Hej, Ja, se installationsanvisningarna för 15-20 FZ/MT07 eftersom cyklarna är mest lika. ECU-nålningen är också densamma. Hälsningar

Logga in eller registrera dig för att kommentera.