Helpforum

Mijn kit werd geleverd zonder instructies of activeringscode?

jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User
bewerkt May 2020 in Software

Hallo, Als u een ECU-flitserkit hebt gekocht, heeft deze geen activeringscode nodig. Alleen items zoals Autoblip-kits, Activetune-kits en pakketten van het raceteam hebben activeringscodes nodig. Als je een Bench-stijl ECU-knipperkit ($450) hebt gekocht, heb je ook geen instructies nodig. Dit komt omdat de ECU rechtstreeks op het harnas wordt aangesloten, er is geen draadinvoer vereist. Als je de Bike Side style ECU Flashing kit ($380) hebt gekocht, heb je instructies nodig over het vastzetten in het harnas. U moet eerst uw USB-kabel registreren, volg hiervoor deze link: https://forum.ftecu.com/discussion/587/how-to-register-your-datalink-usb-cable#latest Nadat de registratie van uw USB is voltooid, gaat u naar onze website www.ftecu.com en logt u in op uw klantenaccount. Selecteer Documenten. Scrol omlaag naar de lijst voor uw fiets en selecteer Document aanvragen. Het zal u vragen om het bericht altijd te negeren, selecteer gewoon Ja. Als de download niet start, klik dan op de knop om uw document op te halen. Bedankt, Jason A.

Comments

  • liburst76liburst76 Berichten: 7Verified User
    Hallo. Ik heb de Yamaha R7 Datalink ECU-spoelset voor 2022 gekocht. Moet ik verwijzen naar Type 9 15-20 Yamaha FZ / MT07 voor verbinding met de ECU? Dank je. 
    


  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Berichten: 191Staff User

    Hallo, Ja, raadpleeg de 15-20 FZ/MT07 installatie-instructies, aangezien de fietsen het meest op elkaar lijken. De ECU-pinning is ook hetzelfde. Groeten

Meld je aan of registreer je om te reageren.