Tukifoorumi

Pakkaukseni mukana ei ollut ohjeita tai aktivointikoodia?

jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User
muokattu May 2020 sisään Software

Hei, jos ostit ECU-vilkkuvan sarjan, se ei tarvitse aktivointikoodia. Vain kohteet, kuten Autoblip-sarjat, Activetune-sarjat ja kilpajoukkuepaketit, vaativat aktivointikoodit. Jos olet ostanut Bench-tyylin ECU-vilkkupakkauksen ($450), et myöskään tarvitse ohjeita. Tämä johtuu siitä, että ECU kytketään suoraan valjaisiin, johtoa ei tarvitse kiinnittää. Jos olet ostanut pyöräpuolen tyylin ECU-välähdyspaketin ($380), tarvitset ohjeita valjaiden kiinnittämiseen. Sinun on ensin rekisteröitävä USB-kaapeli, noudata tätä linkkiä tehdäksesi niin: https://forum.ftecu.com/discussion/587/how-to-register-your-datalink-usb-cable#latest Kun USB-rekisteröintisi on valmis, siirry verkkosivustollemme www.ftecu.com ja kirjaudu sisään asiakastilillesi. Valitse Asiakirjat. Vieritä polkupyörän yritystietoihin ja valitse Pyydä asiakirjaa. Se pyytää sinua ohittamaan viestin aina valitsemalla Kyllä. Jos lataus ei käynnisty, napsauta painiketta saadaksesi asiakirjan. Kiitos, Jason A.

Kommentit

  • liburst76liburst76 Viestejä: 7Verified User
    Hei. Ostin 2022 Yamaha R7 Datalink ECU -huuhtelusarjan. Pitäisikö minun viitata tyyppiin 9 15-20 Yamaha FZ / MT07 ECU-liitännässä? Kiitos. 
    


  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Viestejä: 191Staff User

    Hei, kyllä, katso 15-20 FZ/MT07 asennusohjeet, koska pyörät ovat hyvin samankaltaisia. ECU-kiinnitys on myös sama. Terveiset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.