מפת הצתה
XanoSu@gmail.com
in ECU Maps
היי. אני חדש בכוונון ורוצה ללמוד על מפות דלק ותזמון הצתה. אם כי, הרבה אנשים מסביבי אומרים לא לגעת במפת ההצתה אם לא היה לי מושג מה אני עושה. אז אני רוצה להבין יותר וללמוד כיצד מפת FTECU עובדת. נכון לעכשיו אני מנהל סוזוקי GSXR 600 לשנת 2014. חקר את ה- FTECU, עם זאת, אני עדיין מבולבל לגבי תזמון הצתה ומפת הדלק. על פי התוכנה, בקובץ מיפוי ההצתה, המספר גבוה יותר ייצבע כאדום והמספר התחתון ייצבע כחול. קראתי גם על TDC, מרכז המתים העליון. אז הייתי רוצה לדעת האם המספר הגבוה יותר פירושו התקדמות? או שזה אומר שהוא מפגר את המצת? ומפת דלק. האם המספר עובד אותו הדבר? בברכה, XanoS
הערות
ערך גבוה יותר בטבלת ההצתה אומר שאתה מקדם את תזמון ההצתה. הייתי מציע לעשות a lot של מחקר על אופן התייחסות של תזמון הצתה ומיפוי דלק למנוע בעירה פנימית (כולל לשאול הרבה שאלות למקלט שיש לו ניסיון עם התוכנה שלנו) לפני שתנסה לבצע שינויים בקובץ בעצמך. זה נושא מאוד מסובך שיכול למלא ספר.
היי קנטו, תודה על הייעוץ. חקרתי על מיפוי מנוע הבעירה הפנימי הזה, הייתי מבולבל, מכיוון שאין שום אינדיקטור אומר שזה kPa או מחוון מסוג אחר בתוכנת FTECU; זה ניקה את הבלבול שלי. כרגע אני עדיין מתמודד עם קפיצות פירוט לאחר השימוש במפה בלתי מוגבלת מ- FTECU וייבאתי את מפת PC5 עבור GSXR600 2013 שלי. רוב המחקרים מראים שעלי להגדיל את כמות הדלק שנמצאת בעמודת הדירוג, רק כדי לפנות שאלה לא בטוחה. . הגדרת אופניים נוכחית: לאחר גופות בשוק מחליקות ללא מחיקת חתול, ומסנן אוויר DNA, תקע מצת פלטינה NGK. גם. אני חווה רעש מנוע במהלך 5000-6000 סל"ד עם מפה בלתי מוגבלת מ- FTECU. לכן ברצוני לפנות למקצוענים בנושא זה, מכיוון שרבים מהמחקרים שלי אכן טענו כי מנוע מקשקש יגרום נזק למנוע בטווח הארוך, לכן, אני רוצה לתקן, מנוע רעשנים נוסף גורם לרטט נוסף אשר תגרום לאי נוחות היומיומי לנסוע. האם תוכל בבקשה לייעץ בנושא? הייתי רוצה ללמוד, אך לא כל המחקרים מדויקים ולכן הייתי רוצה לדעת אם המחקר שלי צודק.
ישנם גורמים רבים העלולים להוביל לקפיצה על מצערת / האטה. אם לא מחקת את הממיר הקטליטי, הייתי מציע להשתמש בקובץ מלאי במפת ה- PCV שלך, מכיוון שיש הגדרות שמופעלות או מושבתות במפה הבלתי מוגבלת שאולי אינן נכונות להגדרת האופניים הנוכחית שלך. "רעש המנוע" הוא דבר שאובחן טוב יותר על ידי מקלט מכובד באזורכם, מכיוון שהתיאור הזה כללי מאוד. אם אתה חושב שמדובר בפינגינג / הצתה מראש, זה דבר שצריך להכיל אותו בהגדרות על ידי מקלט שיכול לשנות את ההגדרות כמו שצריך.