Supportforum

Ingen Spark?

ben_swanson@live.comben_swanson@live.com Inlägg: 2Verified User

K5 GSXR 1000. Blinkad lager 41G10 karta, Quickshifter aktiverad, Spolekoder inaktiverad, startspärr inaktiverad. Inga andra ändringar av kartan. Injektorerna tänder, ingen gnista. Cykeln sprang före blixten. Provade med QS frånkopplad och ansluten åt båda hållen. Fortfarande ingen gnista. Neutral kickstand up. Läs tillbaka blixten från ECU:n. Allt ser bra ut. Jag är väldigt förvirrad.

kommentarer

  • ben_swanson@live.comben_swanson@live.com Inlägg: 2Verified User

    Antar att jag skulle tillägga... Jag gjorde hårdvarutestet. Allt är perfekt på cykelsidan. Ingen priming med lämpliga kablar kopplade, stabil spänning, jord ansluten direkt till batteriets negativ. Gjorde mjukvarutestet... USB-kabeln hoppar till/från ett slumpmässigt antal ingångar och/eller går igenom ingångsnummer. Detta med USB-kabeln helt bortkopplad från cykeln. Samma symtom kopplade både med och utan ström, förutom att den cyklar genom olika nummer. När jag kopplar in USB får jag ibland ett "USB-enhet inte igenkänd"-fel från Windows och tuning-sviten. Problemet är intermittent. USB-A-kontakten känns lös i sitt plasthölje.

  • chrisgardellchrisgardell Inlägg: 48Staff User

    Efter vår telefondiskussion verkade användningen av 32920-41G60-filen ha löst problemet här. Vi kommer att försöka reproducera och lösa ditt problem med filen 32920-41G10 inom kort.

  • Ryan27183@gmail.comRyan27183@gmail.com Inlägg: 1Verified User
    redigerad June 2022

    Jag stötte på det här problemet och "lösningen" för ett tag sedan. Jag hoppas att det inte är några problem att blinka G10 med G60-bilden.

  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Inlägg: 191Staff User

    Hej, Det borde inte vara några problem att blinka G10 med G60, Suzuki GSXR ECU är väldigt korskompatibla. Du kan prova G10, men jag är inte säker på om den filen har fixats ännu. Hälsningar

Logga in eller registrera dig för att kommentera.