Helpforum

Geen vonk?

ben_swanson@live.comben_swanson@live.com Berichten: 2Verified User

K5 GSXR 1000. Geflitste voorraad 41G10-kaart, Quickshifter ingeschakeld, spoelcodes uitgeschakeld, startonderbreker uitgeschakeld. Geen andere wijzigingen aan de kaart. Injectoren slaan aan, geen vonk. Fiets liep voor flits. Geprobeerd met QS losgekoppeld en op beide manieren aangesloten. Nog steeds geen vonk. Neutrale kickstand. Lees de flits terug van de ECU. Alles ziet er goed uit. Ik ben erg verward.

Comments

  • ben_swanson@live.comben_swanson@live.com Berichten: 2Verified User

    Ik denk dat ik zou toevoegen... Ik heb de hardwaretest gedaan. Alles is perfect aan de fietskant. Geen priming met de juiste kabels doorverbonden, stabiele spanning, massa rechtstreeks aangesloten op de negatieve batterij. Heeft de software getest... De USB-kabel springt van/naar een willekeurig aantal ingangen en/of bladert door ingangsnummers. Dit is met de USB-kabel volledig losgekoppeld van de fiets. Dezelfde symptomen zijn zowel aangesloten als niet-aangedreven, behalve dat het verschillende nummers doorloopt. Wanneer ik de USB aansluit, krijg ik soms de foutmelding "USB-apparaat niet herkend" van Windows en de afstemmingssuite. Het probleem is intermitterend. De USB-A-connector voelt los in zijn plastic behuizing.

  • chrisgardellchrisgardell Berichten: 48Staff User

    In navolging van onze telefonische discussie leek het probleem hier opgelost te zijn met het 32920-41G60-bestand. we zullen binnenkort proberen uw probleem met het 32920-41G10-bestand te reproduceren en op te lossen.

  • Ryan27183@gmail.comRyan27183@gmail.com Berichten: 1Verified User
    bewerkt June 2022

    Ik kwam dit probleem en de 'oplossing' een tijdje terug tegen. Ik hoop dat het geen probleem is om de G10 te flashen met de G60-afbeelding.

  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Berichten: 191Staff User

    Hallo, Het zou geen probleem moeten zijn om de G10 met de G60 te flashen, de Suzuki GSXR ECU's zijn zeer compatibel met elkaar. Je zou de G10 kunnen proberen, maar ik weet niet zeker of dat bestand al is opgelost. Groeten

Meld je aan of registreer je om te reageren.