Kawasaki Ninja EX500 2025
gokartgo4@msn.com
w Kawasaki
Zamontowałem wiązkę przewodów w rowerze, instrukcja zaleca zamianę pinu 18 (białego/zielonego) przewodu. Mój jest pomarańczowy. Czy to dlatego, że mój rower ma model 2025, a nie 2024? I czy ta lampa błyskowa obsługuje model 2025 w moim rowerze?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Hej, Zakładając, że numer części Twojego ECU jest jednym z numerów części, które wymieniamy jako obsługiwane, używasz prawidłowej wiązki i postępujesz zgodnie z prawidłowymi instrukcjami instalacji, wire color does not matter. Pin position is what determines the correct connection. Jest całkowicie uzasadnione, aby zachować ostrożność, jeśli kolory przewodów nie odpowiadają idealnie instrukcji i skontaktować się z nami, jeśli masz wątpliwości. Niektóre z naszych dokumentów instalacyjnych dotyczą wielu roczników modelowych lub różnych motocykli, które używają tych samych pinów migających. Z tego powodu kolory przewodów OEM w złączu ECU mogą się różnić w zależności od modelu lub roku. Jednak na potrzeby flashowania wymagane ECU connector pin positions remain the same, nawet jeśli kolory przewodów są różne. Jeśli Ty lub ktokolwiek inny, kto natrafi na tę dyskusję, ma wątpliwości co do poprawności i bezpieczeństwa instalacji lub połączenia, prosimy o kontakt z nami pod adresem sales@ftecu.com przed kontynuacją.