Forum wsparcia

Kawasaki Z650 RS (2023)

Cześć! Właśnie kupiłem zestaw do flashowania motocykla, który powinien pasować do mojego Kawasaki Z650 RS (2023): https://www.sportbiketrackgear.com/flashtune-kawasaki-z650-18-23-ecu-type-4-bike-side-tune-kit/. Ale teraz, po zarejestrowaniu go tutaj na FTECU, nigdzie nie widzę tego motocykla! Pobrałem kilka instrukcji instalacji, ale nie jestem pewien, czy któraś z nich jest poprawna (pozostała mi tylko jedna licencja do pobrania, więc nie chcę już zgadywać/próbować!). Czy mój motocykl jest obsługiwany, czy zostałem oszukany przez www.sportbiketrackgear.com? Na pudełku jest napisane 1500-FT-FTDL4 FlashTune ECU Type 4 + lista motocykli (w tym Z650), a na samym kablu wiązki widnieje BSHA4 (oraz numer seryjny). Jeśli Z650 2023 (i Z650 RS, który powinien być taki sam) jest obsługiwany, którą instrukcję powinienem pobrać? Z góry dziękuję! /Tobias, Szwecja

Komentarze

• tob.lind@gmail.comtob.lind@gmail.com Posty: 3Verified User

OK, więc wyjąłem zbiornik i wyjąłem mój sterownik silnika – numer części „21175-1611” wydaje się nie być obsługiwany. Chyba jestem w kropce. 😕 Czy jest jakaś szansa, że ten sterownik będzie obsługiwany w przyszłości? Ma również złącze typu 16 (które wydaje się dość trudne w montażu wiązki).

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.