Tukifoorumi

Unohdin lukea moottoripyörälläni olevan virityksen ennen vaihtamista

steveschurman@gmail.comsteveschurman@gmail.com Viestejä: 7Verified User

Unohdin lukea moottoripyörälläni olevan virityksen ennen vaihtamista. Nyt pyörä (jossa leo vince -putken vaimennin ja varastosuodatin) kuolee, kun annan sille kaasun rajoittamattomalla äänellä B67-8591A-10 (USA) virran komentajan säätämällä leo vince-keskiputkeen. Se ei myöskään toimi osakekannalla. Jos joku henkilökunta voisi auttaa tai ketään, se olisi erittäin tervetullutta.

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User
    muokattu July 2020

    Hei, nuo ECU: t eivät ole luettavissa natiivisti, joten et voisi lukea sitä muutenkin, ennen kuin vilkaisit sitä. Oletko yrittänyt käyttää vain rajoittamatonta sävelmää ilman, että tietokoneen polttoaineen tuontitiedostoa ladataan? Kiitos, Jason A.

  • steveschurman@gmail.comsteveschurman@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    Nyt sanotaan, että se ei edes anna minun ladata sanomalla, että se ei ole rekisteröity ecu. Lisenssinumero on 1E980041, ja kysyy jatkuvasti, haluanko ostaa lisenssin. Minulla on vakaa yhteys.

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User
    muokattu July 2020

    ECU-lisenssisi on yritetty tilassa, koska viimeinen salamaprosessi ei ollut valmis. Meidän on palautettava käyttöoikeutesi, jotta voit käyttää lisenssiä uudelleen. Kohtaamasi ongelma liittyy yleensä vioittuneeseen Dynojet-tiedostoon, joka tuodaan FTECU-tiedostoon. Mikä on ECU-osanumerosi? (Se on "Denso" -tarran päällä). Sovititko ECU-osanumerosi tiedostohallinnassa olevaan osanumeroon? Löydä oikea STOCK ECU-kuvatiedosto ja vilkuta sitten ensin ECU: hon (ilman muutoksia, ilman Dynojet-polttoainekarttoja tai mitään muuta). Käynnistä pyörä ajaaksesi sitä vähän aikaa, sammuta se ja vilkasta oikea rajoittamaton tiedosto ECU: han (ilman Dynojet-polttoainekartan tuontia).

  • steveschurman@gmail.comsteveschurman@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    Kuinka voin nollata lisenssin? Kartta on tarkoitettu samalle ECU: lle, joka on päättynyt 10. Se ei myöskään salli minun ladata muita.

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Olemme palauttaneet lisenssin, se voidaan tehdä vain täällä.

  • steveschurman@gmail.comsteveschurman@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    Unohda koko juttu. En ole varma, korjaatko ongelman, mutta napsautin päivitysviestiä sen jälkeen, kun se toimi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.