Tukifoorumi

Ahma vilkkuu ongelmia

BE514BE514 Viestejä: 2Verified User
sisään Yamaha

Tällä hetkellä BK8-00-ecua ei voi vilkkua. Voin lukea ECU: lta, mutta saan virheilmoituksen "Virhe: Moduulin PR löytäminen ...", kun yritetään vilkkua ECU: ta. Olen käyttänyt BG4-00-tiedostoa jo jonkin aikaa, mutta huippunopeudenrajoitinta ei voida poistaa käytöstä eikä sytytyskartat toimi.

BE514

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, vilkkuu B8K ECU -sovelluksella B8K-tiedostolla, saatko virheen vilkkuessa kantaa ja rajoittamattomia kuvia? Sytytyspöydät vastaavat toisiaan BK8: ssa, minkä vuoksi tämä toiminto ei toimi. Suurin nopeudenrajoitin -toiminto ei tällä hetkellä toimi, mutta se korjataan, kun saamme auton tänne. Kiitos, Jason A.

  • BE514BE514 Viestejä: 2Verified User

    Olen juuttunut käyttämään BG4-00-tiedostoa viimeisen vuoden ajan. Soitin tekniseen tukeen useita kertoja ja hän suositteli kokeilemaan vilkkuvaa BG4-00-tiedostoa nähdäksesi, toimiiko se, mitä se teki. Ongelma on, että en voi vilkkua arkistoida tai rajoittamatonta BK8-00-tiedostoa takaisin ECU: hon. Tämän oston päätarkoitus oli poistaa nopeudenrajoitin käytöstä vasta myöhemmin saadaksesi selville, että se ei toimi, ja vuotta myöhemmin tässä ei ole vielä edistytty?

    BE514

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen jason@ftecu.com kuvakaappauksella virheviestistäsi, kun yrität salata X2-tiedoston X2-ecuun. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.