Helpforum

Geen Init-Reactie--Vanwege een slechte batterij?

scott@worroll.comscott@worroll.com Berichten: 3Verified User

Ik kreeg deze foutmelding toen ik een paar dagen geleden probeerde mijn fiets te flashen (harnas aan de zijkant van de fiets)... Kwam naar het forum en las de hardwaretest voor de 4-pins. Via het harnas lees ik 12.35v uit rood/zwart en 4.19v uit groen/zwart. Zonder het harnas lees ik dezelfde waarden. Ik lees ook 12.4v op de batterij. Ik weet dat dat laag is voor de batterij, maar kan dat de oorzaak zijn van mijn (te) lage spanning op groen/zwart en kan ik geen verbinding maken met de ECU?

Comments

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Berichten: 1,071Staff User

    Hallo, ik zou denken dat je nog steeds in staat zou zijn om verbinding te maken. Heb je al eens geprobeerd je fiets aan een druppellader te zetten? Bedankt, Jason A.

  • scott@worroll.comscott@worroll.com Berichten: 3Verified User
    bewerkt August 2021

    Bedankt. Ik dacht, maar kon geen kwaad om te controleren. Ik heb de batterij opgeladen, maar heb niet getest wat er gebeurt onder belasting. De motor schiet nog steeds goed op, maar loopt stroef en "ruikt" niet naar het juiste deuntje... inactief en extra rijk najagen.

  • scott@worroll.comscott@worroll.com Berichten: 3Verified User

    Deze is van mij ... zou ECU niet starten met Windows in een virtuele machine op mijn Mac ... eenmaal verbonden met een pc, werd het knipperen hervat 👍

Meld je aan of registreer je om te reageren.