Tukifoorumi

07 Yamaha R1 joutokäynti FTECU-salaman jälkeen

Hotboy_pro@yahoo.comHotboy_pro@yahoo.com Viestejä: 2Verified User
sisään ECU-kartat

Hei, ostin tämän FTECU-salamasarjan toivoen saaneen tukea. Tuote on loistava, mutta lähetin sähköpostia tukeen, eikä kukaan vastaa tähän ongelmaan. Tarvitsen vain selvennystä, joten ajattelin, että lähetän tänne nopeamman vastauksen saamiseksi. R1: lläni oli cat-del y -putki, liukastuva kaksoispoisto, O2-anturi poistettu, exup-järjestelmä poistettu ja exup-venttiili poistettu OEM-otsikosta. Kaikki sopivat asetukset on asetettu ja salama on hyvä (tiedosto: rajoittamaton-21). Ajattelin, että otsikko virtaa vapaasti, pyörä vaatii polttoainesäätöä. Pyörä käynnistyy hyvin ja joutokäynnillä hyvä kylmänä. Kun se lämmitetään, tyhjäkäynnistä tulee epätasainen (pomppiva) välillä 900-1200 rpm. Otin yhteyttä virittimeen ja minua suositeltiin lisäämään polttoainetta, koska pyörä on hieman laiha tyhjäkäynnillä. Kysymykseni on, mitä karttoja tai karttoja minun on tarkasteltava tyhjäkäynnin tasoittamiseksi? Apuasi arvostetaan suuresti. Kiitos!

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, vastasin sähköpostiisi kahdesti, ehkä et koskaan saanut viestejäni tai he menivät roskapostikansioon. Tässä on vastaukseni sähköposteihisi: 1: Missä pyörä on laiha? Tyhjäkäynnillä, täyskaasulla, osakaasulla? 2: Nosta ECT vs RPM joutokäyntitaulukon numeroita. Voit yrittää lisätä polttoainetta myös MAP vs RPM -taulukoihin, jos ECT vs RPM -muutokset eivät anna sinulle toivottua tulosta. 3: Ehdotan PC-polttoainekartan lisäämistä, jos et ole vielä tehnyt, vain nähdäksesi, auttaako se. Jos se ei auta, palaa takaisin manuaaliseen viritykseen. Kiitos, Jason A.

  • Hotboy_pro@yahoo.comHotboy_pro@yahoo.com Viestejä: 2Verified User

    En tarkista roskapostilaatikkoni, mutta arvostan todella nopeaa vastausta. Se käy tyhjäkäynnillä. Yritän suosituksiasi, kun tulen kotiin. Kiitti!

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, ok, jos se on tyhjä tyhjäkäynnillä, lisääisin varmasti polttoainetta MAP vs TPS -taulukkoomme. Varmista, että kaikki sylinterit on kytketty toisiinsa. Voit myös nostaa numeroitasi ECT vs RPM -taulukossa. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.