Tukifoorumi

Karttapoikkeama & Fuel Cut MT-07

aaaaaa Viestejä: 15Verified User

Minulla on 4kysymys 1.Mikä ovat numerot taulukossa [TPS vs RPM] & [MAP vs RPM]? Injektorin injektointiaika? 2.Mikä varten käytetään [TPS MAP bias]? En edes tiedä numeroita 3 Mitä tapahtuu, jos muutat? 4.Disabel INJ Decel Cut. Totta / vääriä totta = polttoaineen leikkaus? Väärä = ei polttoaineen leikkaus Tunnen vain kaasuttimen. Auta minua

tagged:

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, 1: TPS vs RPM ja MAP vs RPM numerot ovat polttoainetta. Varastotiedostoissa ne ovat tarkalleen kuinka ne tulevat tehtaalta. Rajoittamattomissa tiedostoissa siinä on, mitä löysimme, parhaiten siinä pyörässä. Ellet vaihda injektoreita, älä sekoita sitä osaa siitä, kuinka meillä on asennus. 2: Älä ole huolissasi TPS MAP -poikkeamasta, että taulukkoa ei tule käyttää tai koskettaa. 3: Voit säätää numeroitasi ylös tai alas riippuen haluamastasi lopputuloksesta, jonka mukaan pyörä ajetaan rikkaammaksi tai helpommaksi polttoaineosastollesi. 4: Jos lukee Disable INJ Decel Cut, haluat, että sen arvoksi asetetaan TRUE, jotta polttoaineen leikkaus poistetaan käytöstä ja kaasuvirta on tasaisempi. Kiitos, Jason A.

  • aaaaaa Viestejä: 15Verified User

    Ongelma ratkaistu Kiitos Jason

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, ei hätää! Kiitos, Jason A.

  • dhungubc@gmail.comdhungubc@gmail.com Viestejä: 3Verified User

    Poistettiinko "TPS MAP Bias" -taulukot FZ / MT-07 ECU -kuvista? Nämä taulukot on mainittu aiemmin useissa viesteissä, mutta en näe niitä FTECU-ohjelmistossa. Kun käytän ECU-kuvan vertailutoimintoa, siinä todetaan myös, että TPS MAP -poikkeamataulukot ovat erilaisia, mutta en taaskään näe niitä avattavassa luettelossa.

  • augybee83@gmail.comaugybee83@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    Joten yhteenvetona, välähdin fz07: llä vastaavalla rajoittamattomalla tiedostolla ecua varten, sitten tuon tehokomentajan polttoainekartan asetukselleni. käytä polttoainetaulukkoa ja kun kirjoitan ecua, siinä on rajoittamaton salama, kun pC-polttoainekartta tuodaan? TIA teki kaiken tämän ja kaikki näytti menevän hyvin, mutta loppujen lopuksi sanotaan ja tehdään, ei ole mitään keinoa kertoa mitä ecussa on nyt .. ainakaan en löytänyt tapaa nähdä. myös sen jälkeen, kun tuotin PC-polttoainekartan ja siinä sanottiin, että se oli ok .. menin flash-ecuun ja polttoainetaulukko meni kaikkiin nolliin ... joten vain tiedä vilkkuiko kaikki

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Kun olet käyttänyt PC-polttoainekartan, se muuttaa TPS vs RPM -karttoihisi muutoksia, joiden vuoksi PC-taulukko menee kaikkiin nolliin odotetusti. Voit tarkastella polttoainetta sen jälkeen, kun olet lisännyt kartan, vahvistaaksesi sen toimivuuden, jos haluat. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.