Tukifoorumi

Mikä tahansa tapa virittää pakotettu induktio

jtingram@msn.comjtingram@msn.com Viestejä: 39Verified User

Luin vertailun Woolich vs. FTECU välillä. Yksi kommentti oli villa, joka oli vain luonnollista aspiraatiota ja FTECU voisi kirjoittaa uuden koodin voidakseen virittää pakotettua induktiota varten? Onko tämä totta? Onko tämä jotain saatavilla? Jos totta, kuinka saan tämän toiminnon ja mitä siihen liittyy? Ja mikä on hinnoittelu? Odotanko uuden karttataulun lukevan positiivista painetta? Vai onko tämä vain koostettu tieto? Kiitos

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, ainoat pakollista induktiota koskevat kappaleet ovat YXZ1000-turbotiedostoja. Kaikki muu on luonnollisesti pyrkivä. Kiitos, Jason A.

  • arturo8448@yahoo.comarturo8448@yahoo.com Viestejä: 3Verified User

    Jason, voitko laajentaa käytettävissä olevia YXZ-turbotiedostoja?

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, minulla on vain 2HC- ja B57-ECUjen peruskartta. Mahdollisuudet, että tavallinen käyttäjä räjäyttää autonsa tietämättä kuinka oikein virittää karttaa, on erittäin suuri, uskon, että yksi tämän foorumin käyttäjä on jo kokenut tämän ongelman. Olemme tehneet tiedoston, mutta meillä ei ole todellista kokemusta Turbo'd-autosta täällä. Teemme tiedostolle mahdollisuuden tehdä tiettyjä asioita, sitten kaupat, kuten Alba Racing, Dasa Racing ja Beyond Redline Performance, virittävät kartan, jotta se toimii oikein. Niillä kaupoilla on eniten tietoa Turbo-tiedostojen käytöstä. Ehdotan, että otat heihin yhteyttä kartan ostamiseksi, jos haluat mennä tälle reitille. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.