Tukifoorumi

Miten diagnosoida ei-quickshifteriä 15 + malleissa

chrisgardellchrisgardell Viestejä: 48Staff User
sisään R1

Todennäköisyyden mukaan OEM-Quickshift-strategia voidaan poistaa käytöstä. 1) ei ole kytketty päälle. Varmista, että qss-asetus on kytketty päälle kojelaudassa ja jos olet äskettäin päivittänyt tiedostot, varmista, että teissä olevat tappiajat ovat riittävät (vain kilpailutoimintatiedostot). , abs poistaa ongelmia, chafed johdotukset (usein etunopeuden anturi johto voidaan leikata, jos se reitittää jäähdyttimen) varmista, että KMHF ja KMHR kanavat molemmat lukea nopeus kehrätty käsin. Ole tietoinen siitä, että KMHRC ja KMHFC ovat korjattuja ja voivat silti rekisteröidä nopeusarvoja vian sattuessa. 3) Quickshift-anturiongelmat, jos pyöräsi on 15-16-malli, käytä diag-tilaa 86 tarkistaaksesi anturin, muuten tarkista QSS_act-kanava tietojäljelylaitteessasi tai ft-tietonäkymässä kanavan tulisi vaihtaa 2 ja 6 välillä anturin aktivoinnin jälkeen . 4) kytkimen kytkimen tulo. Varmista, että kytkimen kytkin on kytketty ja että se on toiminnassa varastohihnoissa. Muussa tapauksessa YEC-valjaissa tarkista vaara-kytkin tai kartan painike.

Kommentit

  • fadzilahm4@gmail.comfadzilahm4@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    Hei, nyt olen käyttänyt ftecu-automaattisilmainta R1 2015 -mallissani (2sensor). Voinko käyttää automaattisen blipperin 2017 mallia (yksi anturi) R1 2015 -malliin? Tarvitsetko uuden aktivointilisenssin uudestaan vai voiko käyttää vanhaa merkkiääntä (R1 2015 auto blipper)?

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, jos kysyt, voisitko käyttää uutta yksittäistä anturia vanhan kaksoisasetuksen sijaan, niin kyllä, se toimii. Liittimet eroavat kuitenkin vanhasta anturista uuteen. Meillä on täällä adapterit, joista voin myydä sinulle, ellet halua vain johdottaa anturia johtosarjaan. Kiitos, Jason A.

  • jondjay37@gmail.comjondjay37@gmail.com Viestejä: 3Verified User

    Minulla on 2019 R1 ja FTECU välähti oikealla tiedostolla. Kojelaudan QSS-valot eivät näy. Onko ideoita tämän ongelman korjaamiseksi?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.