bliźniak
agendataller@gmail.com
w R1
niemożliwy do aktywacji problem z kodem do autoblipera / szybkiej zmiany biegów? Nie wiem co mam robić
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
jeden ecu dwa kody niemożliwe do połączenia klucza autobliper
Potrzebuję nowego kodu blipera dla 672F35AB
Nie odpowiadasz na moją skargę, to jest frustrujące
Potrzebujemy więcej informacji o Twojej sytuacji. Proszę przejść przez proces tego, co robiłeś. Czy poszedłeś na swoje konto na ftecu.com i podałeś kody aktywacyjne?
tak
Jaki jest numer seryjny kodu scratchoff? Masz autoblip dołączony do innej licencji R1.
C936C8D5EF19A9C3 Kup inną licencję Zgubiłem $ 100
To jest auto-blip, który jest już dołączony do licencji.
Licencja, do której przypisano funkcję auto-blip, jest w stanie próby, co oznacza, że wystąpił problem podczas flashowania, który spowodował awarię. Powinieneś zobaczyć komunikat o błędzie podczas tego flasha, który poinformował cię, że wystąpił problem. Gdybyś skontaktował się z nami jako pierwszy, bylibyśmy w stanie zresetować licencję.
Ecu zablokowany Poprosił mnie o zakup licencji! Nie rozumiem przeglądania załączników
rower zablokowany
Nie można otworzyć załączników rar. Proszę przekonwertować na inny format.
Nie pomagasz, po prostu komplikuj, mam zamknięty motocykl
300 utraconych do tej pory
Czy możesz załączyć zdjęcie z telefonu z ekranem wyświetlającym błąd?
Muszę przywrócić moją licencję nie rozpoznaje ECU
Sprawdź swój sprzęt. Jakiego rodzaju zestawu flash używasz? Obie twoje licencje były w stanie „próby”, co powoduje ich zawieszenie, dopóki nie będziemy mogli ich zresetować. Oba zostały zresetowane.
Jakiego rodzaju zestawu flash używasz? Zestaw lampy błyskowej na ławce czy na rowerze?
Jeśli używasz zestawu rowerowego (mocowanego bezpośrednio do motocykla), przeprowadź ten test sprzętowy: Przy wyłączonym kluczyku zapłonowym odłącz złącze wiązki przewodów od łącza danych USB (lub zdejmij osłonę pogodową). Użyj małego drutu lub spinacza biurowego i zewrzyj (połącz) przewody dla przewodów czerwonego i pomarańczowego. Włącz kluczyk zapłonu; jeśli usłyszysz zalewanie pompy paliwa, oznacza to, że masz problem z przewodami z drutu czerwonego lub pomarańczowego. Jeśli nic nie słyszysz, wyłącz kluczyk zapłonu i zewrzyj przewody czerwony i żółty. Włącz kluczyk zapłonu; jeśli usłyszysz zalewanie pompy paliwa, oznacza to problem z żółtym przewodem. Jeśli nic nie słyszysz, weź tester multimetru, a po włączeniu zasilania podłącz przewody do czarnego i pomarańczowego przewodu. Powinieneś zobaczyć 5 V. Następnie podłącz czarny i żółty przewód; to samo, powinieneś zobaczyć 5 V. Jeśli widzisz coś mniej lub niespójne odczyty, oznacza to, że masz problem z przewodem uziemiającym (czarny).
Gdy podczas flashowania wystąpi problem z połączeniem internetowym lub sprzętem, przerywa on flashowanie i powoduje przejście licencji w stan awarii (próba).
Uprząż warsztatowa nowa usterka nie akceptuje bliźniaka
Masz problem sprzętowy gdzieś w uprzęży. Użyj testera ciągłości i sprawdź wszystkie przewody.
Udało ci się pomyślnie sflashować jedną licencję. Czy włączyłeś moduł auto-blipper w pliku, który sflashowałeś?