Naprawiono import paliwa do komputera, naprawiono także błąd ładowania pliku pcv!
kimhg2876z@naver.com
Problem z nieaktywnym przyciskiem importu paliwa został rozwiązany przez ustawienie wszystkich ustawień systemu Windows na US i ponowną instalację ftecu!
Zalecam usunięcie folderu Flash Tune z dokumentu, a także usunięcie folderu Apps z folderu lokalnego i wypróbowanie tego (w celu pełnej ponownej instalacji).
Ten błąd może wystąpić nawet wtedy, gdy przycisk Importuj mapę komputera jest aktywny. Rozwiązałem to, wklejając wartości korekcji paliwa do innego pliku pcv, który jest aktywowany w samej aplikacji pcv :) Jeśli skopiujesz i wkleisz wartości korekcji r3 pcv do pliku r6 pcv z szerokim zakresem obrotów i załadujesz go, ładuje się poprawnie bez żadnych błędów.
Myślę, że to jedyne obejście problemu w przypadku braku oficjalnego rozwiązania i przykro mi, że ftecu nie był w stanie rozwiązać tego problemu przez długi czas, ale cieszę się, że znaleźli działające rozwiązanie. Piszę to z nadzieją, że inni użytkownicy znajdą dobre rozwiązanie swoich problemów.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński