Helpforum

2018 R1

haowiekaboom@yahoo.comhaowiekaboom@yahoo.com Berichten: 5Verified User

Hallo, ik stap eindelijk over op een 3/4 decat-uitlaatsysteem en ik heb het al geflitst met het onbeperkte bestand. Mijn vraag gaat over de O2-sensoren. Moeten ze verwijderd worden? Schakelt de FTECU-software de sensor daadwerkelijk uit of alleen de foutcodes voor een gebrek aan O2-sensor? Als het de O2-sensor niet uitschakelt, hoe zal de ecu dan reageren?

Comments

  • mike@ftecu.commike@ftecu.com Berichten: 178Staff User

    De sensoren zijn uitgeschakeld en kunnen worden verwijderd. De ECU heeft mogelijk wat brandstofaanpassing nodig om rekening te houden met de uitlaatverandering.

  • haowiekaboom@yahoo.comhaowiekaboom@yahoo.com Berichten: 5Verified User

    Welke tafel heb ik nodig om het tanken aan te passen? Ik heb een tijdje geleden een bladwijzer gemaakt voor een bericht met een vergelijkbare vraag en jason@ftecu reageerde hieronder. Moet ik nog ergens het tanken updaten? "Ik raad aan om het Unrestricted-bestand voor uw toepassing te gebruiken. Die kaart is vrijwel precies wat u denkt dat het is. We nemen de standaardbasiskaart en verwijderen alle op snelheid / versnelling / emissie gebaseerde beperkingen en optimaliseren deze vervolgens voor prestaties in het algemeen met een volledig uitlaatsysteem . Het 3/4-systeem dat je hebt, zal niet veel anders zijn dan een volledig systeem, dus die kaart zou prima voor je moeten werken. Bedankt, Jason A."

Meld je aan of registreer je om te reageren.