Tukifoorumi

2018 R1

haowiekaboom@yahoo.comhaowiekaboom@yahoo.com Viestejä: 5Verified User
sisään R1

Hei, vaihdan vihdoin 3/4 decatin pakojärjestelmään ja olen jo päivittänyt sen rajoittamattomalla tiedostolla. Kysymykseni koskee O2-antureita. Pitääkö ne poistaa? Poistaako FTECU-ohjelmisto todella anturin käytöstä vai poistaako vain O2-anturin puutteen virhekoodit? Jos se ei poista O2-anturia käytöstä, miten ecu reagoi?

Kommentit

  • mike@ftecu.commike@ftecu.com Viestejä: 178Staff User

    Anturit ovat poissa käytöstä ja ne voidaan irrottaa. ECU saattaa tarvita polttoaineen säätöä pakokaasun muutoksen huomioon ottamiseksi.

  • haowiekaboom@yahoo.comhaowiekaboom@yahoo.com Viestejä: 5Verified User

    Millä pöydällä minun pitäisi säätää tankkausta? Lisäsin jokin aika sitten kirjanmerkkeihin viestin, jossa on samanlainen kysymys, ja jason@ftecu vastasi alle. Pitääkö tankkaus vielä päivittää johonkin? "Suosittelen käyttämään Unrestricted-tiedostoa sovelluksessasi. Kartta on melkein täsmälleen sellainen kuin luulet sen olevan. Otamme varastokartan ja poistamme kaikki nopeuteen/vaihteeseen/päästöihin perustuvat rajoitukset ja optimoimme sen suorituskykyä varten yleensä täydellä pakojärjestelmällä . Käyttämäsi 3/4-järjestelmä ei todellakaan eroa paljon täydellisestä järjestelmästä, joten kartan pitäisi toimia sinulle hyvin. Kiitos, Jason A."

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.