Tukifoorumi

Pyörä sammuu, kun kaasua käytetään voimakomentajan kartan jälkeen

allen.hayden99@gmail.comallen.hayden99@gmail.com Viestejä: 1Verified User

Ostin tavallisen ecu-salamasarjan vuoden 2018 mt10: lle ja pyörä kieltäytyy ajamasta, kun tehokomentokartta lisätään. Se suorittaa rajoittamattoman virityksen hienosti, mutta heti kun uusi kartta otetaan käyttöön, se sammuu aina, kun kosketat kaasua. Odotin todella innolla matalan tehon voittoja, joiden sanotaan tulevan tehokomentajien kartalta. Kyllä, ive kokeili kaikkia P / C-kappaleita. Kyllä, lataan oikeat tiedostot ja levitän pyörääni. Kyllä ive yritti asentaa sitä useita kertoja. AUTTAKAA!

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, mikä on ECU-osanumerosi? Lähetä minulle sähköpostia muutamasta PC-kappaleesta, jota yritit. Kiitos, Jason A.

  • joze@kodi.sijoze@kodi.si Viestejä: 2Verified User
    Minulla on jokin ongelma. löysitkö the syyn of the? 
    

    regards Joze

  • sammysteinberg@gmail.comsammysteinberg@gmail.com Viestejä: 2Verified User

    Kolahtaa. Yritän tehdä samaa. Kun yritän tuoda PC -polttoainekartan, ohjelmisto tuo "negatiiviset" arvot PC -kartasta ja syöttää "0" -arvot polttoainetaulukoihin. Joten kun kaasu liikkuu ollenkaan, ecu vähentää polttoainetta ja pyörä kuolee välittömästi. Käytän LeoVince slipon/midpipe -karttaa suoraan dynojet -verkkosivustolta siirtymällä rajoittamattomaan MT10 -tiedostoon. Onko kukaan keksinyt tätä vielä?


  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Tämä PC -polttoainekartta ei toimi, jota yrität käyttää. Joko polttoaineakselit eivät ole linjassa oikein tai mahdollisesti kyseisessä PC -tiedostossa on enemmän kuin vain polttoainetaulukko. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.