Tukifoorumi

Voimakomentajan kartta

remeil@hotmail.co.ukremeil@hotmail.co.uk Viestejä: 13Verified User
sisään ZX 636

Jos lataan ja lataan Dynon kartan rajoittamattomalle ECU: lle, onko Dynon kartta viritetty varastopyörille vai rajoituksetta?

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, luulen, että kysyt minulta, onko PC5-tiedostot rakennettu varastoon vai rajoittamattomaan ecuun? Jos näin on, en voinut kertoa sinulle varmasti, koska tiedostot eivät ole täällä. Sinun on yritettävä selvittää keneltä tahansa, joka on tehnyt kyseiset tiedostot. Kiitos, Jason A.

  • remeil@hotmail.co.ukremeil@hotmail.co.uk Viestejä: 13Verified User

    Joo sitä kysyin. Okei, sillä on järkevää. Huomaan rajoittamattomissa kartoissa, että ne eivät nouse 100: een, mutta enemmän 89 on siihen syytä ja voisinko ostaa mukautetun kartan sinulta. Minulla ei ole lähistölläni dynoja, jotka käyttävät valitettavasti FTECU: ta, joten haluan ostaa mukautetun mahdollisuuksien mukaan

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, mitä näet Rajoittamaton-tiedostossa vain 89: een? Emme myy mukautettuja tiedostoja, jotka olisi varattu jälleenmyyjillemme. Jos etsit mukautettua tiedostoa pyörällesi, suosittelen ottamaan yhteyttä 2Wheel Dyno Worksiin. Graves Motorsports (jos pakokaasuja käytetään) tai Superbike Unlimited. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.