Tukifoorumi

Ohjelma ei vastaa

nstephanian@hotmail.comnstephanian@hotmail.com Viestejä: 16Verified User
muokattu September 2020 sisään Vikailmoitukset

Kun yritän kopioida GEAR N -taulukkoa GEAR N -taulukkoon GEAR 1- tai GEAR 2 -laitteeseen tai mihin tahansa muuhun karttaan, ohjelma jumiutuu kuristuskaapelikarttoihin. Ohjelman loppuun saattaminen kestää noin 5 minuuttia. Myös solujen arvot muuttuvat itsestään. Esimerkiksi, jos laitan kaikki solut 100: een ja tallennan tiedoston, seuraavan kerran avaamalla tiedoston kaikki solut ovat 99,6. Mitä siinä on ??? Erittäin ärsyttävää! Tällainen käyttökelvoton.

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, oletan vilkkuvan Mitsubishi ECU: lla, jonka kopiointi- ja liittämisarvojen siirtäminen kestää kauemmin. Kyllä, Denso ECU: n siirtäminen kestää kauemmin, mutta ne toimivat edelleen. Katso vastaukseni täällä ymmärtääksesi paremmin, miksi arvosi pyöristetään alaspäin: https://forum.ftecu.com/discussion/714/vmax-copy-and-paste Kiitos, Jason A.

  • nstephanian@hotmail.comnstephanian@hotmail.com Viestejä: 16Verified User

    Hei Jason, kiitos u vastauksesta. En vieläkään ymmärrä, miksi arvot pyöristetään alaspäin. EU: n Kawasaki H2: n rajoittamattomassa kartassa kaasuläpän kartoissa monet arvot on jo asetettu arvoon 100. Vasta kun asetan arvon 100 itse, se näkyy myöhemmin arvona 99,6. Arvot, jotka olivat jo 100: lla, pysyvät 100: lla. Joten jos arvot ovat vakiona 100: ssä, miksi en voi asettaa niitä arvoon 100? Kiitos ja terveisin, Nazar.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, TPS-arvoissasi ei ole kirjaimellisesti eroa, kun kyseessä on 100 vs. 99,6. Jokainen tiedosto tulkitsee tiedot eri tavoin erilaisilla kaavoilla jne. ... Se, että yksi tiedosto pyörii yhteen suuntaan, ei tarkoita, että myös toinen tiedosto tulee. Tiedoston arvot ovat mitä tahansa, mihin asetamme ne riippumatta siitä. Kun loppukäyttäjä alkaa säätää niitä, kaava tekee työnsä pyöristämällä numerot pois. Siksi saatat nähdä sen oletusarvona 100, mutta voit muuttaa sen vain arvoon 99,6. Nämä pyöristävät huolenaiheet ovat yleisempiä myös Mitsubishi ECU: eissa, koska niitä on tulkittava. Jos työskentelet Denso ECU: n kanssa, et todennäköisesti törmää tällaiseen, ellet yritä sopeutua tietyille turvallisuudelle asetetuille rajoille. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.