Mój problem nadal nie został rozwiązany, a licencja jest nadal nieważna! Ponadto moje oprogramowanie nie może być przekazywane
JUSTIN
Mój problem nadal nie został rozwiązany, a licencja jest nadal nieważna! Ponadto mojego oprogramowania nie można przekonwertować na język angielski. Wygląda na to, że występuje problem z oprogramowaniem, ale wielokrotnie go instalowałem.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Twoja licencja była w próbie, została zresetowana.
Upewnij się, że twoje oprogramowanie jest aktualne, powinno być w wersji 2.5.7.12 przejdź do Pomoc> Wersja Ponadto, nie twórz wielu wątków na ten sam problem. Zostałeś o tym uprzedzony. To nie będzie dłużej tolerowane. Dziękuję Ci.
Moje oprogramowanie jest zawsze aktualne i wielokrotnie je instaluję. Dlaczego to się dzieje? Czy możesz poważnie rozwiązać mój problem i na kilka dni
Ponadto oprogramowanie nie może zmienić języka i nie ma określonych opcji!
Nie chcę kontynuować publikowania, ale pytam, czy możesz poważnie rozwiązać mój problem. Dlaczego mówisz, że nadal masz problemy po ich rozwiązaniu?
Oszalałem, dlaczego? Naprawdę nie wiem, jak to powiedzieć. Kiedy napotykam coś takiego, nie mogę go rozwiązać. Oprogramowanie musi być resetowane za każdym razem, aby zmienić język
Twoja licencja została zresetowana z powodu problemu z połączeniem podczas poprzedniej flashowania, więc klikniesz „Tak”, gdy oprogramowanie powie, że nie ma zarejestrowanego ECU i spróbuje ponownie przypisać licencję. Resetowanie licencji oznacza, że ECU, do którego pierwotnie został przypisany, nie jest już do niego przypisany. Sprawa języka chińskiego jest rozpatrywana, przepraszamy za problemy.
Czy mogę go teraz użyć? Powiedziałeś mi, żebym go zresetował ostatnim razem, ale dlaczego wciąż nie rozwiązałem problemu, wciąż przypomina mi, że nie mam prawa go używać!
Możesz go teraz użyć. Kliknij „tak” w ostatniej wiadomości, której wysłałeś zdjęcie.