Forum wsparcia

Mój problem nadal nie został rozwiązany, a licencja jest nadal nieważna! Ponadto moje oprogramowanie nie może być przekazywane

JUSTINJUSTIN Posty: 33Verified User
edytowano March 2020 w Zgłaszanie błędów

Mój problem nadal nie został rozwiązany, a licencja jest nadal nieważna! Ponadto mojego oprogramowania nie można przekonwertować na język angielski. Wygląda na to, że występuje problem z oprogramowaniem, ale wielokrotnie go instalowałem.

Komentarze

• kento_ftecukento_ftecu Posty: 776Staff User

Twoja licencja była w próbie, została zresetowana.

edytowano March 2020

Upewnij się, że twoje oprogramowanie jest aktualne, powinno być w wersji 2.5.7.12 przejdź do Pomoc> Wersja Ponadto, nie twórz wielu wątków na ten sam problem. Zostałeś o tym uprzedzony. To nie będzie dłużej tolerowane. Dziękuję Ci.

• JUSTINJUSTIN Posty: 33Verified User

Moje oprogramowanie jest zawsze aktualne i wielokrotnie je instaluję. Dlaczego to się dzieje? Czy możesz poważnie rozwiązać mój problem i na kilka dni

Ponadto oprogramowanie nie może zmienić języka i nie ma określonych opcji!

Nie chcę kontynuować publikowania, ale pytam, czy możesz poważnie rozwiązać mój problem. Dlaczego mówisz, że nadal masz problemy po ich rozwiązaniu?

edytowano March 2020

Oszalałem, dlaczego? Naprawdę nie wiem, jak to powiedzieć. Kiedy napotykam coś takiego, nie mogę go rozwiązać. Oprogramowanie musi być resetowane za każdym razem, aby zmienić język

Twoja licencja została zresetowana z powodu problemu z połączeniem podczas poprzedniej flashowania, więc klikniesz „Tak”, gdy oprogramowanie powie, że nie ma zarejestrowanego ECU i spróbuje ponownie przypisać licencję. Resetowanie licencji oznacza, że ECU, do którego pierwotnie został przypisany, nie jest już do niego przypisany. Sprawa języka chińskiego jest rozpatrywana, przepraszamy za problemy.

Czy mogę go teraz użyć? Powiedziałeś mi, żebym go zresetował ostatnim razem, ale dlaczego wciąż nie rozwiązałem problemu, wciąż przypomina mi, że nie mam prawa go używać!

Możesz go teraz użyć. Kliknij „tak” w ostatniej wiadomości, której wysłałeś zdjęcie.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.