Tukifoorumi

2017 FZ 09 P2138

dmahovich@gmail.comdmahovich@gmail.com Viestejä: 7Verified User

Hei ... Salamahdin pyöräni rajoittamattomalla kartalla, jossa oli komentajan polttoainekartta. Minulla on Akro-hiili / ruostumaton kokonaisuus loppuun AES-poiston kanssa. Saan satunnaisesti P2138-koodin .... Kiihdyttimen POS-anturin jännitteen korrelaatio. Pyörä sammuu, CEL syttyy, kytke avain pois päältä ja pyöräile sitten käynnistyy ja toimii hyvin, kun CEL on päällä. Mitään ideoita?

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User
    muokattu September 2019

    Mene tiedostosi ECU-asetukset -osiossa olevaan diagnoosikoodien hallintaan ja varmista, että P2138 Accel Pos -anturin jännitteen korrelaatio -ruutu ei ole valittuna, ja salata tiedosto sitten ECU-yksikkösi.

  • dmahovich@gmail.comdmahovich@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    @kento_ftecu Onko tämä koodi, jonka pitäisi normaalisti sammuttaa?

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User
    muokattu September 2019

    Yleensä ei, mutta koska tiedostossa on PC-karttoja, niiden arvot eroavat OEM / FTECU-arvoista, ja TPS-numerot aiheuttavat ECU: lle usein virhekoodin. Näemme tämän tapahtuvan usein käyttäjien kanssa, jotka ovat ladanneet PC-kartat vilkkuvaan tiedostoon.

  • dmahovich@gmail.comdmahovich@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    @kento_ftecu kiitos tiedosta! Suosittelisin, että vaihtaisin viritin ja en käytä ladattua virrankäyttäjän karttaa? Onko FTecu-viritys toiminut paremmin? Anteeksi, jos tämä on nube-kysymys haha, tämä on ensimmäinen FTecu-viritetty pyöräni ja opiskelen edelleen. Kiitos vielä kerran avusta!

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Voit aina kokeilla rajoittamatonta tiedostoa, joka toimii ECU-osanumerosi kanssa nähdäksesi miten se toimii. Jos et usko, että se toimii yhtä hyvin kuin PCV: llä siirretty tiedosto, voit aina palata takaisin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.