Korzystanie z pliku US dla ECU UE
pinpo.lee@gmail.com
w R1
Cześć, mam 2CR-8591A-40 (UE) dla R1 2016, ale zauważyłem, że nie ma pliku Graves Cat Eliminator specyficznego dla tego modelu ECU. Pytanie brzmi, czy można zastosować plik 2CR-8591A-60 (US) Graves Cat Eliminator dla ECU 40 (UE)? Dzięki!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Jedynym sposobem, w jaki plik działałby w motocyklu, jest usunięcie immobilizera i ponowne podłączenie cewki i przewodów zapłonowych zgodnie z amerykańską kolejnością zapłonu. Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, dziękuję za odpowiedź. To wydaje się dużo pracy. Zajmie się tym mój mechanik, aby sprawdzić, czy chce spróbować, czy nie ...
Cześć Jason, głupie pytanie, ale czy można zamiast tego użyć mapy z 2015 roku? 2CR-8591A-00 (UE) ECU dla pliku Graves Cat Eliminator. Doceń swój czas tutaj. Dziękuję Ci.
Cześć, nie słyszałem o tym wcześniej, ale nie rozumiem, dlaczego to nie zadziała. Możesz spróbować i sprawdzić, czy działa poprawnie dla Ciebie. Dzięki, Jason A.
Cześć, w zeszłym roku korzystałem z mapy Graves de-cat 2015 8591A-00 (UE) na rowerach torowych 2CR w Wielkiej Brytanii w 2015 i 2016 roku. Tak, oba motocykle działają świetnie, czują się znacznie lepiej niż standardowa mapa, mniejsze hamowanie silnikiem, mniej wyskakiwania podczas wybiegu Płynniejsza przepustnica i większa moc. Wygląda na to, że masz taki sam układ wydechowy jak ja, yoshi alfa 3/4.? Mam też włączoną funkcję Auto Blipper, która jest bardzo gładka.