Forum wsparcia

Mapa zapasów bez blokady FT

ainj4ever@gmail.comainj4ever@gmail.com Posty: 3Verified User

Potrzebuję pomocy w usunięciu map FT i przywróceniu ECU do stanu fabrycznego bez blokowania go za pomocą szyfrowania FT. FT, próbowałem zarówno standardowych, jak i nieograniczonych map dla mojego ECU 17K92. Amortyzator kierownicy wydaje się być zablokowany! Trudno przesuwać paski, nie ma znaczenia, czy jest włączony czy wyłączony. Ponieważ mieszkam w Japonii i mam tu rower, wypróbowałem nawet japońskie mapy (17KC2 i 17KC0). Amortyzator układu kierowniczego działa dobrze na tych dwóch mapach, ale na 4. biegu przy 10 000 obr./min uruchamia się limit obrotów, a na 5. biegu dzieje się to przy 8000 obr./min. Poszedłem do tunera ECU o nazwie MotoJP, a on położył mój rower na swojej hamowni, aby odkryć, że ogranicznik obrotów nie działa poprawnie. Nie używa FT. Umieścił zapasowy ECU na moim rowerze ze swoim mapowaniem, a wszystkie problemy zniknęły - pełna nieograniczona moc. Chciałem, żeby załadował swoją mapę, ale po użyciu FT jest to niemożliwe. Jest zablokowany i zaszyfrowany. Czy mogę poprosić FT o przywrócenie mojego ECU do stanu magazynowego?

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.