2017 FZ 09 P2138
dmahovich@gmail.com
in FZ / MT 09
שלום ... הבזקתי את האופניים שלי במפה הבלתי מוגבלת עם מפת הדלק של מפקד הכוח. יש לי אקרו פחמן / אל חלד מלא עם מחיקת AES. אני מקבל באופן אקראי קוד P2138 .... התאמת חיישן קופה של מאיץ. האופניים יכבו, CEL נדלק, כבה את המפתח ואז האופניים מופעלים ופועלים בסדר כש- CEL דולק. רעיונות כלשהם?
שתייגת:
הערות
עבור אל מנהל קוד האבחון בקטע הגדרות ECU בקובץ שלך, וודא שהתיבה עבור P2138 Accel Pos חיישן מתאם מתח אינה מסומנת, ואז הבזק את הקובץ ל- ECU שלך.
@kento_ftecu האם זהו קוד שבדרך כלל יש לכבות?
בדרך כלל לא, אך מכיוון שיש לך מפות מחשב בקובץ, הערכים שלהם שונים מערכי ה- OEM / FTECU, ומספרי TPS גורמים לעיתים קרובות ל- ECU להפעיל קוד שגיאה. אנו רואים שזה קורה לעתים קרובות עם משתמשים שהעלו מפות מחשב לקובץ שהבהב.
@kento_ftecu תודה על המידע! האם הייתי ממליץ לשנות את המנגינה ולא להשתמש במפת מפקד הכוח שהורדת? האם יש מנגנון FTecu שיעבוד טוב יותר? סליחה אם זו שאלה נובה חחחחחחחחחחחחח מה האופניים הראשונים שלי מכוונת FTecu ואני עדיין לומדת. שוב תודה על העזרה!
אתה תמיד יכול לנסות את הקובץ הבלתי מוגבל שעובד עם מספר החלק ECU שלך כדי לראות איך זה עובד. אם אתה לא חושב שזה עובד כמו גם את הקובץ שהועבר PCV, אתה תמיד יכול לחזור אחורה.