ימאהה r6 מירוץ אלקטרוני ערכה
killerpanchito@hotmail.com
in R6
הי, רכשתי חלק מהמוצרים שלך ואני מעוניין בערכה, אבל יש אביזרים שכבר יש לי, אני מעוניין לדעת כיצד לרכוש את ערכת רתמות החוטים למירוץ ואת הליקציה בנפרד.
הערות
תצטרך ליצור קשר עם המפיץ המקומי של ימאהה שלך לרתמת המירוצים של YEC, מכיוון שאנו כבר לא מרכיבים את רתמת התיל שלנו. אתה יכול לרכוש רישיון פלאש בנפרד, פשוט לעבור לחשבונך ולחץ על רישיונות.
אבל האם יש רישיון מירוץ מיוחד? קניתי את ה- 1000dlls, האם יש עוד?
או כל תרשים או משהו שאומר לי כיצד לשנות את הרתמה המקורית שלי?
אנו יכולים למכור לך את רישיון צוות המירוץ בנפרד ($1000).
The תרשים חיווט לרתמת המירוץ זמין בחלק המסמכים שלנו באתר שלנו, אך למרבה הצער איננו יכולים לספק תמיכה למוצר זה בשום דרך.
אני באמת מעריך את תשומת הלב שלך ואיך אני קונה את הרישיון לקבוצת המירוץ?
קניתי רישיון עבור 250 usd מירוצים עבור R6 2009 אבל זה עדיין אומר לי בתור, הם כבר גבו ממני, עכשיו זה מגיע, האם ביצעתי את הרכישה לפני מספר ימים?
אנו יכולים להקצות את התכונה לחשבונך כך שתוכל לקשר אותה ל- R6 הבא 2008-2011 ברגע שתבהב אותה. או שנוכל להקצות אותו ישירות לרישיון השייך ל- R6. אנו רואים בחשבונך מספר רישיונות השייכים לדור R6 ההוא, כל עוד האופניים אליהם אתה מתכוון הוא היחיד בדורו בחנות שלך שאתה הולך להבהב, נוכל להקצות אותו לחשבונך.
אנא הקצה אותו לחשבוני
בוצע!
עלות עבור R6 רישיון מירוץ 2017 זהה?
כפי שציינתי קודם, $1000.
אוקיי, הרבה יותר יקר, למה הוא יקר יותר מהקודם שקניתי? אודה להסביר אם אני קונה רישיון זה בבת אחת, ואיך אני משלם?
כי ל- Yamaha R6 ECU לשנת 2017+ יש far more power and capabilities 5WaPxZ91EcMneKOlUgwCI זה מאפשר מערך שלם של תכונות שלא היו זמינות בעבר לצרכן הממוצע. Key Software Features • דלק - כוונון פעיל לכוונון עצמי של דלק - לוחות לבחירת דלק מצב הניתנים לבחירה • הצתה - שולחנות התקדמות הצתה (על ידי הילוך ומצב) - שולחנות קיזוז (לשינויי תזמון ספציפיים לצילינדרים) • כוונון מצער - על ידי מצערת מפות (לפי הילוך ומצב) - מפות בלם מנוע מתכווננות (לפי הילוכים ומצב) • הגדרות ECU בסיסיות - התאמת מגביל Rev - צריכת משתנה (הגדרות פתוחות וסגירות) - דרישת מד OEM ממותגת - שינויים בכדי להתאים לרתמת מירוץ • עזרי רכיבה - כיוון מהיר להחלפה מתכוונן - מחלף אוטומטי למניעה אוטומטית - בקרת הפעלה - מגבלת מהירות בור-דרך - בקרת משיכה מתכווננת • ניתוח נתונים - השלמה מלאה של הערוצים הדרושים לכוונון מסלול, כולל פרמטרים של בקרת המתיחה - רושמי נתונים נתמכים רשמית כוללים AiM MXS, EVO5 , ו- MXL2
אנא שימו לב כי החומרה הכלולה בדרך כלל בערכת האלקטרוניקה למירוץ מירוץ Raha 2017-2019 אינה כלולה ברישיון המירוץ. מחליף ההפעלה האוטומטי, בקר ה- Active Tune והחיישן, כבל ה- Datalink USB וכו 'אינם כלולים.
על מנת להזמין את רישיון המירוץ 2017+ בנפרד, עלינו ליצור עבורך חשבונית שתוכל לשלם באמצעות PayPal.
מושלם, אם יש לי חשבון PayPal
אנא שלחו לנו דוא"ל לכתובת sales@ftecu.com וציין בהודעת הדוא"ל את מה שאתה רוצה לרכוש, ונרכיב עבורך את החשבונית.
האם יש לך או האם התשלום בחשבון Pay Pal שונה לחודשים כך שאוכל להשתמש בכרטיס האשראי שלי?
זכור שאתה זקוק לרתמת YEC (או לרתמת מירוץ הבנויה למפרט שלנו, שזו לא משימה פשוטה) על מנת שחלק מתוכנת רישיון המירוץ תעבוד. כן, אנו יכולים להגדיר חשבונית בה תוכלו לשלם באמצעות כרטיס אשראי.
מה קורה אם אני משתמש בו עם רתמת המפעל שלי? להיכשל?
לא תוכלו ללכת מהר יותר מ- 50 קמ"ש, מכיוון שמגבלת המהירות של Pit Lane תמיד תהיה מופעלת, והיא קשורה לתיבת הממסרים שנשלטת גם על ידי מתג kickstand ורכיבי מלאי אחרים. עם זאת, אנו חושבים שאם תגדיר את מגבלת המהירות של מסלול הבור שלך ל 655.35 קמ"ש, עליכם להיות בסדר. כמובן שמגבלת המהירות של נתיב הבור שלך לא תהיה פונקציונלית באותה נקודה ...
שלום אני זקוק לעזרה יש לי בעיות עם רישיון זה A699435D אני מנסה לשנות את ה- ecu שלי וזה אומר לי לשלם אותו שוב, כשאני כבר משלם את הרישיון הזה עבור ה- ecu שלי
הוא לא נותן לי להשתמש ברישיון שלי, הוא אומר שהוא שייך למישהו אחר, הם יכולים לעזור לי או להחזיר לי את הכסף שלי מכיוון שאני לא יכול להשתמש ברישיון שלו שהם כבר גבו ממני
אתה מתכוון לרישיון # 0B6B8787? זה במצב של ניסיון בגלל בעיות חיבור במהלך ההבזק. אני אפס זאת עבורך.
אוקיי זה של ימאהה 2017, יש לי הרבה בעיות ברישיון הזה, זה תמיד אומר לי שהוא לא קיים עבור אותה אקולוגית וכבר שילמתי את זה
כן. זה אופס.
שלום לראות אם אתה יכול להפעיל את חבילת המירוצים שאתה קונה בבקשה
הוא התווסף לחשבונך, ברגע שתבזקי רישיון תואם הוא יצורף לרישיון זה.