לאפס תמונה עבור MT09? אובדן חשמל..
שלום, אני מנסה לאבחן בעיית חשמל ב-MT09 שלי במשך חודשים ולא מצאתי פתרון. הניסיון האחרון שלי הוא לאפס את תמונת ה-MT09 בתקווה שעשיתי משהו לא בסדר ואולי היא מאוחסנת בזיכרון. אם יש לך תמונת איפוס כלשהי עבור 1RC-8591A-01, זה יעזור. מצטער לפרסם כאן אבל אני אף פעם לא שומע על מיילים. מקווה שאקבל כאן תגובה. למקרה שיש לך תובנות לגבי נושא אפשרי גם, הנה הבעיה: רק כדי להתעסק, ניסיתי מצערת אחרת שהייתי מתקן בעצמי. כדי לבדוק, אני מגדיר את המיפוי במצב B בצורה כזו שגם עם מצערת 100%, הסיבובים לא יעברו מעבר ל-4k סל"ד. למרות שזו הייתה הצלחה, מאז אותו יום שמתי לב שלא משנה מה עשיתי באיזה מצב, הגלגל הקדמי פשוט לא יעלה אפילו בהילוך 1 מצערת מלאה. חזרתי לתמונה הבלתי מוגבלת ללא הגבלה. עדיין אותה בעיה, חזרתי לתמונה במלאי, עדיין אותה בעיה. ביצעתי שירות מחדש של כל האופניים, אפילו החלפתי את המצמד בתקווה שזו תהיה בעיה ללא אקו, אבל כלום. המרגיז הגדול ביותר הוא שאין סימפטום אחר; התחלה חמה, חמה, התחלה קרה, סרק, שיוט; הכל מושלם. המצערת קצת חלקה מדי למעשה, בהילוך ראשון בשיוט סל"ד נמוך בדרך כלל זה יהיה קצת גבשושי גם אם אנסה להחזיק מצערת יציבה, עכשיו אין דבר כזה. בשלב זה, אני רק מקווה לאיפוס תמונה ומתפללת שזה יתקן את זה.