Nie znaleziono zarejestrowanego ECU
jacob_lai@live.hk
FT ecu, jeszcze raz podłączyłem ECU i znalazłem powyższy problem. czy możesz mi pomóc, dzięki.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, tak, jeśli widzisz na licencji napis „Flash Init”, oznacza to przerwanie procesu flashowania, które spowodowało awarię licencji. Musi zostać zresetowana przez nas po naszej stronie. Właśnie to dla ciebie zresetowałem. Musisz teraz napisać do ECU. Dzięki, Jason A.
Jason, dziękuję bardzo, dobrze rozwiązany. Wiele dzięki.
👍️
To też mi się po prostu przydarzyło, 2015 FZ09.
Twoja licencja jest nadal w stanie używalności, spróbuj ponownie.
Mam ten sam problem, licencja utknęła w init. @jason@ftecu.com ping :)
Cześć, Twoja licencja została właśnie zresetowana. Ponowne jej flashowanie powinno być teraz dobre. Dzięki, Jason A.
Moja licencja ma niewłaściwą markę i model na moim. Mam 2019 Yamaha Mt-09. Mówi Flash init na mojej licencji i każe mi kupić licencję .....
utknął na pamięci flash init nie może zrobić nic 2020 Yamaha MT-09 ecu # BS2-8591A-10 @jason@ftecu.com
Mój problem był związany z siecią lub serwerem. Teraz działa, dzięki!
Mam ten sam problem z licencją MT07 A35771AD flash init .... PROSZĘ NAPRAWIĆ I zresetuj moją licencję
ACjVzEbifsv
Cześć, Twoja licencja wygląda na potwierdzoną z pomyślnym flashowaniem kilka godzin temu. Zakładam, że możesz teraz iść? Dzięki, Jason A.
Cześć, licencja był w stanie „usiłowanie”, tak właśnie je zresetować. Dzięki, Jason A.
HI @jason@ftecu.com - czy moja licencja utknęła we flash init - czy możesz zresetować?
Tak Udało mi się skontaktować z obsługą klienta przez telefon. Zadbali o to i zresetowali moją licencję. Dziękuję za odpowiedź.
👍️
Cześć, @jason@ftecu.com - wygląda na to, że moja licencja utknęła we flashu init dla mojego MT07. Mój numer licencji to B3CE8B41. czy możesz zresetować? Dzięki!
Cześć, Twoja licencja nie jest w stanie próby, wydaje się być otwarta i gotowa do użycia. Dzięki, Jason A.