Plik Graves Tune
 seryphine@gmail.com            

seryphine@gmail.com            

w R6             
        Mam 2018 r6 i uruchamiam plik melodii pełnej spalin Graves 3. Uruchomiłem aktywną melodię 3 razy zapisując / przesyłając wszelkie zmiany wprowadzone w moim rowerze. Stale pracuje na biegu jałowym między 2-2500 obr./min. Pliki grobów uniemożliwiają Ci przeglądanie tabel paliwowych, a co nie. Zastanawiałem się tylko, czy ta prędkość biegu jałowego jest taka, jak ją ustawili? A może coś jest nie tak i muszę ścigać ducha?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.                    

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Nie możesz dokonywać zmian w pliku Gravesa, ponieważ jest on zablokowany. Jeśli odnosisz się do pliku Gravesa w naszej bazie danych, Twój Active Tune nie może wprowadzać zmian w tabelach paliwa, ponieważ funkcja AT jest prawdopodobnie wyłączona.
Funkcja AT jest włączona i działa. Bardziej zastanawiałem się, dlaczego prędkość biegu jałowego wynosi 2000 obr / min w pliku grobów, skoro zapas i plik nieograniczony wynosiły około 1500-2000 obr / min?
Cześć, Tak właśnie jest konfigurowany plik Gravesa, nie jestem pewien, dlaczego tak jest, skoro nie zrobiłem tego pliku. Sugerowałbym wypróbowanie pliku nieograniczonego, w którym możesz go ręcznie zmienić, jeśli chcesz inny bezczynny RPM. Dzięki, Jason A.
Chyba po prostu chciałem się upewnić, że plik działa bezczynnie na 2k również dla innych i nie dzieje się coś dziwnego. Doceniam odpowiedzi!