Tukifoorumi

Tappityyppi 2017 GSX-R1000 moottoripyörävaljaille

communistgoldfish@outlook.comcommunistgoldfish@outlook.com Viestejä: 3Verified User

Olen hiljattain ostanut moottoripyörävaljaat vuoden 2017 GSX-R1000: lle. Valitettavasti asennus on aika vaikeaa ja yksi nastaista rikkoi. Onko mahdollista saada pari ylimääräistä nastaa? Millaista nastaa käytetään? Onko se sovitettu OEM-nastaan? Kaikkia apua arvostetaan. Haluaisin saada ECU-valoni vilkkumaan tarvitsematta ostaa uutta valjaita.

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@ftecu.com lähetysosoitteesi kanssa, niin lähetämme sinulle joitain tappeja. Jokaisessa pakkauksessa on erityiset nastat, jotka sopivat OEM-liittimiin, joten et voi vain ajaa alas paikalliseen elektroniikkakauppaan ja tarttua johdon kokoa vastaavaan. Huomaa, että johdot ovat erittäin ohuita, ja tapit ovat myös hyvin pieniä. Sinun on oltava erittäin varovainen kaapeleiden puristamisessa ja tapien puristamisessa (ts. Käyttämällä oikeita työkaluja).

  • communistgoldfish@outlook.comcommunistgoldfish@outlook.com Viestejä: 3Verified User

    Hienoa kiitos! Lähetin lauantaina 9/21 ensimmäisen sähköpostiosoitteen nastasta, mutta en koskaan saanut vastausta. Lähetin tänään uuden sähköpostin. Toivottavasti sähköpostit eivät tule roskapostiksi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.