Forum wsparcia

Informacje o licencjonowaniu

redsy86@naver.comredsy86@naver.com Posty: 20Verified User
edytowano March 2020 w R1

W trakcie flashowania ecu na końcu na ekranie pojawił się komunikat o awarii. Ponownie spróbowałem flashować, ale powiedział: „To jest niezarejestrowana licencja. Zapytaj”. Pojawiła się wiadomość. Proszę o szybką naprawę. F3253A7A 03.05.2020 2017 Próba R6 9E2A16CC 03/25/2020 2015 Próba R1

Komentarze

• kento_ftecukento_ftecu Posty: 776Staff User

Obie twoje licencje były w stanie próby i musiały zostać zresetowane. Upewnij się, że twoje połączenie internetowe jest silne i nie ma przerw, a połączenia sprzętowe są solidne.

• redsy86@naver.comredsy86@naver.com Posty: 20Verified User
    edytowano March 2020

Ta licencja nie jest już dostępna. Skontaktuj się z pomocą techniczną. ”Próbowałem ponownie, ale nadal widzę ten komunikat. Próbowałem ponownie z oryginalną mapą giełdową, ale nadal widzę tylko komunikat„ niezarejestrowana licencja ”. Silne połączenie internetowe i sprzętowe są stabilne. Jeśli spojrzysz na moja historia licencji, tak dobrze z niej korzystałem. Potrzebuję szybkiej naprawy.

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, obecnie nie widzę nic złego w twoich licencjach. Spróbuj zamknąć oprogramowanie i ponownie je otworzyć. Po zakończeniu wyślij mi zrzuty ekranu z otrzymywanymi komunikatami o błędach. Dzięki, Jason A.

• redsy86@naver.comredsy86@naver.com Posty: 20Verified User

Wyszło dobrze. Dziękuję za pomoc

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, cieszę się, że to działa! Dzięki, Jason A.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.